Bilo je pitanje vremena kad će mačka doakati MagSafe-ovom kablu. Opsednuta je njime od kad sam kupio novi MBP. U jednom trenutku se mašina gasi, lampica ne svetli, okreni-obrni-startuj opet, vidim da se i datum resetovao… Elem, mačka je brzo i efikasno izgrizla novi kabl na par mesta, izbušila nekoliko rupica od kojih je jedna ili više izazvlal prekid i malo električnog vrludanja koje, na sreću, nije oštetilo ništa drugo.
Trenutno stari MagSafe radi posao, a ja se pitam šta sad raditi sa ovim novim. Dakle, izbušen je na par mesta onaj kraj kabla koji ide ka magnetnom konektoru, za sve ostalo pretpostavljam da radi. Za sada mi stari adapter (MB iz 2007) izgleda radi posao i nadam se da će to moći i dalje. E sad, da li je neko imao sličnu situaciju i da li postoji neka varijanta krpljenja ili zamene kabla na MagSafe? Ima li dobrih ljudi u ovom gradu koji možda mogu da pomognu oko toga?
I da li je iko shvatio šta ja pišem?;)
Da ne bude zabune, jasno mi je da je izvesna kupovina novog adaptera pre ili kasnije, ali ja ovo samo kukam. Moram malo 😊
Post edited by: mishaerror, at: 2011/07/20 20:32