Sve ‘ocu da se samoubijem:P kupim ti ja tako Touch i ...
lepo radi, necu da se zalim ali… S obzirom da sam sretan vlasnik dva iPod nano (prvi i 3.) prvo sto mi je palo u oko je: mnogo je tishi! Znaci iste sluske a zvuk za 1/3 slabije!!! Proveravao sam 3x i ne tripujem se. Koliko kapiramtrip je u softu (malo mi je preko ... da se brinu za moje zdravlje); elem kupim In-Ear i malo je bolje ali i dalje to nije to. Secam se da su ranije programski skidali ‘zastitu’ sa iPoda, tako da ako neko zna neku foru javljajte please!!! I jos kako da se konektujem kompu kroz wi-fi? Probao sam ranije iPhone i nije mi jasno sto iz Touch-a napravise debila? Da ne shvatite pogresno sve je cool ali treba mu dati slobodu, mogucnosti su fenomenalne ali nas rezu sa svih strana…
Nema veze Sound Enhance vec normalize, tj sound check…postoji opcija u itunesu kad prikljuchish iPod da iskljuchish enable sound check kao i limit max volume.
Eh, firmware… zadnji update je bio pre macworlda, naravno ni u Rusiji kao i kod nas Tunes Store ne radi, tj. nema nacina da kupis nesto. Probacu da uradim upgrade u reseller store-u, tamo rade upgrade za Mac kompjutere, mada cisto sumnjam. Sve u svemu mislim da to nema veze sa upgrade-om, mislim da su namerno ogranicili signal da bi sve bilo saglasno evropskim zakonima ili nesto vec slicno…
Sve u svemu nista povodom upgrade-a nisam mogao da uradim. Ima jos jedna forica koju cu da probam, ovde prodaju gift karte za iTunes Store od 15 i 25$. Bas me zanima da li rade. Osim toga ne znam da li moze Touch da se koristi kao fleshka ili drive. Raniji iPod-ovi su to mogli. Negde sam nagazio na informaciju da sa Touch-om to i nece ici. Ako neko nesto o tome zna govorite :whistle:
Stvarno ne znam kakvim bih imenom nazvao ovakav odnos prema sopstvenim kupcima?! Da vezu iPod za iTunes Store do te mere da ne mozes da uradis upgrade nez naloga! Onda bi trebalo samo da prodaju iPod Touch u onim zemljama gde postoji prodavnica. Strasno! Pisi sta si uradio s Gift karticama, nadam se da ce da rade.
Nije dovoljno samo otvoriti nalog. Potrebno je platiti update za Touch, a to je nemoguce van podrzanih zemalja. Sto je najgore, verovatno je da ce se na slican nacin prodavadi 3rd party software od februara. Time je Apple 90% sveta lisio mogucnosti da punim plucima iskoriste inace fenomenalnu platformu iPhone, odnosno iPod Touch. To je isto kao kada bi vam prodali iMac za 2000 evra i uveli da se softver moze kupovati i instalirati samo preko iTunes-a. Tuzno!
Slichno su se ponashali i do prve pojave jeftinih windows PC-ija a bogami i kasnije..Pa svi znamo kako su se lepo proveli sa onom ‘divnom’ politikom cena gde je PowerMac 9600 koshtao 8.000$ i vishe…Izgleda mi da ce, na moju veliku zalost, sa ovim kerovskim ponashanjem samo da ponove istu greshku..Dzukele glupe..Navukli se na lovu i sad misle da su uvatili Boga za onu stvar…