Ma vidite da su lepo stavili ‘radi’ pod navodnike :D
A i ne vidim da se na tim posterima pominje kako to ‘radi’ ... mislim, zvanično i sekretarice po državnim firmama ‘rade’ na kompjuterima dok ređaju one karte (na Visti imaju i opciju da prave virtuelne torte) 😊
Kad smo već kod novih Windowsa… možda ste primetili da sad mnogi programi za Win više nemaju ono ‘File Edit View…’ u okviru prozora, kao što se ti meniji u aplikacijama za OS X ne nalaze u okviru prozora, ali kod nas su ti meniji u Menu Baru, a Win Menu Bar nema. Ako su već hteli da im ‘File Edit View…’ ne bude u okviru prozora, trebali su prvo da naprave nekakav Menu Bar na Win jer mi ovako izgleda kao da samo osakaćuju korisnički interfejs i otežavaju korisnicima korišćenje programa.
DS_Store wrote:
Ali mi zato ono sa treće slike apsolutno nije jasno - ko pita, šta pita, zašto da pita?
Pa… mogli bi, recimo, da pitaju kako da dođu do nekih opcija koje su bile u File meniju u programima iz kojih je taj meni izbačen ili gde je premeštena neka opcija u Control Panelu… ako ne pitaju, neće znati :D
Eto nove ideje za reklamni poster za Windows… Velikim slovima da piše ‘Družite se više uz Windows 7 i obnovite stara poznanstva!’, a ispod malim slovima da stave ‘Pozovite nekog iz komšiluka ko se razume u računare da vam pokaže gde je šta ispremeštano’ :D
Post edited by: indijanac, at: 2011/09/17 20:27