ma ne vidi ocu ja, nego naprosto iPod koji imam je 2nd i bas ga melje iOS 4, na iOS 2 je leteo a ovde se mukica znoji, pa uopste nisam uzeo GC u obzir naprosto mislim da ce ga ubiti xaxaxaxaxa :lol:
a i nervira me ta njihova politika da se drasticno dize zahtevnost OS-a i aplikacija u cilju potiskivanja starijih uredjaja, odlepim kada igru/program koji pikam/koristim normalno posle updejta ne mogu da pokrenem ili se uspori do imbecilnosti, bas je bljak :S
a i dopunski sam izgoreo sa netom, sto me je dodatno sprecilo da se bakcem sa GC-om…odradio sam sve kako treba na win-u (jos jednom ti hvala da mi nisi rekao da moze kupio bih ruter i bacio pare bzveze); wi fi stick koji sam uzeo za smesne novce shljaka sjajno ALI iPod se skidao sa mreze kada se zakljuca i net je mogao da se koristi oko 30 min dok se iPod opet spontano ne bi diskonektovao…ranije na iOS 2 to se nije desavala i mislio sam da mi je iPod odlepio, however little did I know da je to sada ono kao normalno, ali hvala svemiru pa i za to ima resenje jeeeej
al probacu ovih dana rekreativno, jel ima nesto interesantno za pikanje?