Pozz! Poshto se ne razumem u iphonove, skapirao sam da ima 2 varijante: 1. sim free, druga lockovana uz koju treba ona gevey kartica.
Posto sam se odluchio za sim free varijantu, da li ima nekih odredjenih stvari na koje treba da obratim paznju pri kupovini a da se ne zeznem? vidjam svakakve vakumirane kutije kad su u pitanju sim free modeli,mada verujem da to i nije teshko da se lazira,ali s obzirom na jaku cenu,mozda i nema potrebe za laziranjem?...ne znam tachno cemu sluzi serijski broj tih telefona, i da li cu moci redovno da ga updateujem i koristim svuda u svetu bez bojazni (s obzirom da takvi telefoni dolaze kod nas bez fiskalnog rachuna).
2. pitanje da li su ledja bash toliko slaba ili to ja mahom naletim na ljude koji nisu imali srece?
3. ima li nekih bitnijih razlika pri radu i u kvalitetu izmedju crnog i white modela (znam da su kasnili sa isporukom belih zbog postizanja te bele boje u strukturi stakla itd itd…) ili nema razlike….znam da je ovo prilichno noob pitanje, ali bolje da pitam 😊 ipak je apple poradio na samom osecaju bolje slike stavljajuci crni ram na MBP-ove.
hvala unapred