Ako neko nije primetio na naslovnoj strani, u toku je Back to School akcija sa 12% popusta, a vaša Мацола je odlučla da verne Mac Srbe nagradi dodatnim popustom od 5% na preostali iznos.
Načn ostvarivanja dodatnog popusta je:
Dođete u Macola radnju, kažete username, sa jednog od izloženih macova, pošaljete PM korisniku ‘Pedja’.
Mogu li da iskoristim index od drugara, ili da saljem njega da kupuje realno, al mi je glupo da pravi i on nalog na forumu samo zbog papiroloske formalnosti…
Ne verujem da će Peđa smeti javno da odgovori, ali mislim da neće biti problema.
Da pitam, ako ima neko ko moze da odgovori 😊
U posedu sam index-a koji je zadnj put overen 2009/2010 ali je u pitanju apsolventski staz.
Jel se to priznaje za popust?
Uz to i ovih dodadnih 5% definitivno bih pazario jedan kompjutercic 😊
Da pitam, ako ima neko ko moze da odgovori 😊
U posedu sam index-a koji je zadnj put overen 2009/2010 ali je u pitanju apsolventski staz.
Jel se to priznaje za popust?
Uz to i ovih dodadnih 5% definitivno bih pazario jedan kompjutercic 😊
Ako ti Peđa ne odgovori uskoro, najbolje telefon u ruke pa ga zovi na broj u radnji ili skokni do iste pa ga pitaj, verovatno će morati da proveri sa nekim.
Da razjasnimo dalje da ne bi morao Peđa svakom u radnji ili telefonom: 5% se računa na preostali iznos, tj. popust nije ukupno 17% na punu cenu. Na primeru nejjeftinijeg Maca sa
Sve jedno, najjeftiniji iMac košta manje od 1000e, što znač da je trenutno u srbiji jeftinije za ovaj mac 150e nego u nemačkoj npr… Odlična ponuda, ovo stvarno treba iskoristiti!
Sve jedno, najjeftiniji iMac košta manje od 1000e, što znač da je trenutno u srbiji jeftinije za ovaj mac 150e nego u nemačkoj npr… Odlična ponuda, ovo stvarno treba iskoristiti!
Treba, definitivno, Macovi nikada nisu bili jeftiniji kod nas.
Tačnije gledano, popust sa ovih 5% je 16,4%. 😉
Što bi značlo da Air od 256GB (koji još čekam da stigne u radnju) ispada oko 126.650 dinara, što mu ispadne da dobijam za nekih 3.000 dodatnih 128GB SSDa… Ne može bolje! B)