< 1 2
2 of 2
iPhone 4 Usage time???
Posted: 07 October 2011 10:59 PM   [ # 16 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  49
Joined  2011-07-30

Mario wrote:

Strašno je koliko se kod mene brže baterija prazni kada mi je 3G uključen (na Androidu). Mislim da se isprazni za 4h slušanja muzike, auto-brightnesa napolju i povremenog GTalkovanja.
Pitao sam ovo gore jer sam imao jedan jeftin iPhone 4 na raspolaganju, pa se nešto dvoumio da ga ostavim sebi, ponajviše zbog Instagrama, a onda shvatio da mi ne odgovara ipak uređaj. Baterija jeste jača nešto nego ova kod mene, ali opet to nije to. Kad će neke bakterije početi da stavljaju u baterije, pa da pljuneš u nju i napniš je! 😊

Samo redovno updateuj android, ne znam koji imas, ja sam na galaxy s2 imao problem da mi je baterija sastavljala samo 6-8h i to u idle rezimu, dakle samo ukljucen telefon bez igranja sa njim, bez da zvoni, primi sms itd, odradio update, radio je i po 2 dana bez problema, tako da mislim da ce mozda i tebi update resiti problem, a uskoro ce i icecream sandwich, tako da mozda i to donese neka poboljsanja u trajanju baterije, al otom potom kad se google smiluje da ga pusti u upotrebu cheers :D

Profile

Posted: 07 October 2011 11:28 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  274
Joined  2010-03-04

Mario wrote:

Strašno je koliko se kod mene brže baterija prazni kada mi je 3G uključen (na Androidu). Mislim da se isprazni za 4h slušanja muzike, auto-brightnesa napolju i povremenog GTalkovanja.

Negdje sam procitao da imas (ili si imao) Desire HD.

Imam isti tel, sa CM ROM-om i LorD-ovim kernelom,batt traje dan i noc sta god mu radio.

Profile

Posted: 08 October 2011 02:08 AM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  4275
Joined  2006-09-18

Mali OT, ali da odgovorim Kapetanu 😊

Koristim CM, a LorDov kernel sam ranije koristio, pre svega zbog podrške za 2WR (2-way recording); ali su u jednom trenutku prestali da rade ‘dugmići’ na DHD sa tim kernelom, pa sam ostao na stock CM-u. Evo sad si me podsetio da opet proverim, flešovao sam novi kernel i rade i dugmići, a i recording 😊 Yay. Hvala.

Ok, moj idući iPhone je definitivno Nexus Prime :D

Profile

Posted: 08 October 2011 10:54 AM   [ # 19 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  21
Joined  2010-11-25

Zadnjih godinu dana sam koristio Desire i Desire S, i sa mojim koriscenjem nisam mogao da prebacim vise od jednog dana.. Sada na iPhone 4 sad istim potrebama, komotno izdrzi 2 dana..

Profile

Posted: 08 October 2011 11:27 AM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

znajuci koliko Igor koristi telefon, to je uspeh 😉

Meni je drzao u proseku 1.5dan sa intenzivnim koriscenjem interneta, citanjem foruma na RSS, Tapatalk, Skype, itdd..

Signature 

&#63743; http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu &#63743;

Profile

< 1 2
2 of 2