Mario wrote:
Strašno je koliko se kod mene brže baterija prazni kada mi je 3G uključen (na Androidu). Mislim da se isprazni za 4h slušanja muzike, auto-brightnesa napolju i povremenog GTalkovanja.
Pitao sam ovo gore jer sam imao jedan jeftin iPhone 4 na raspolaganju, pa se nešto dvoumio da ga ostavim sebi, ponajviše zbog Instagrama, a onda shvatio da mi ne odgovara ipak uređaj. Baterija jeste jača nešto nego ova kod mene, ali opet to nije to. Kad će neke bakterije početi da stavljaju u baterije, pa da pljuneš u nju i napniš je! 😊
Samo redovno updateuj android, ne znam koji imas, ja sam na galaxy s2 imao problem da mi je baterija sastavljala samo 6-8h i to u idle rezimu, dakle samo ukljucen telefon bez igranja sa njim, bez da zvoni, primi sms itd, odradio update, radio je i po 2 dana bez problema, tako da mislim da ce mozda i tebi update resiti problem, a uskoro ce i icecream sandwich, tako da mozda i to donese neka poboljsanja u trajanju baterije, al otom potom kad se google smiluje da ga pusti u upotrebu cheers :D