Koliko sam uspeo da provalim, izgleda da će za evropu biti emitovana u četvrtak oko 10, ali nigde tačno nisam naleteo u koliko i kog dana će biti na našem, pa sam zato skinuo sa neta…
Koliko sam uspeo da provalim, izgleda da će za evropu biti emitovana u četvrtak oko 10, ali nigde tačno nisam naleteo u koliko i kog dana će biti na našem, pa sam zato skinuo sa neta…
Znao sam da treba da se oslonim na tatu Petrovog drugara. B) Mondo je objavio vest još 12. oktobra:
Tv kanal ‘Diskaveri’ će 30. oktobra u 21.55 sati premijerno u Srbiji prikazati dokumentarni film ‘Kako je Stiv Džobs promenio svet’, u okviru serije ‘Ja genije’ (iGENIUS).
mozda su samo reklame na Rumunskom….😊.....dosta kanala na DigiTv,ide iz Rumunskog Sat paketa,ali samo reklame idu na Rumunskom….emisije idu na Eng….ako tako odaberes opciju na risiveru,titl odaberes na Srb…ili Cro zavisno sta se nudi…..
a za kablovsku ne znam…..
:evil: Chari Card Sharinga:evil:
Na analognoj je tako po difoltu (reklame mislim rumunski, emisije na eng, i sub na srpskom) dok na sbb digitalnoj samo možeš da isključš prevod ili da uključš neki drugi… Svejedno je, emisija može i bez subtitla da se gleda 😊