< 1 2
2 of 2
Apple Servis/Prodaja u NS
Posted: 12 October 2011 08:38 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  670
Joined  2008-03-23

EEEEE tu i jeste problem, videces na tim sto si produvavao….ja garantujem da ce u narednih 6meseci opet riknuti, pogotovo ako korisni cesto koristi flash player…..

ovo je deo iz mog predhodnog posta:
Pojavili su se mnogi koji svasta pisu i rade pa moram da kazem da za ovakvu vrstu kvara nije dovoljno grejanje ili ti samo produv____, jer takva vrsta popravke nedoprinosi popravljanju laptop vec samo odlaganju problema a samim tim i otezavanju ozbiljnije popravke pogotovo ako neko nije vican tome…...
Ovo sto je uvecano to je bas to produvavanje to nevalja kurc!. To rade i jos neki ovde.
A za IC stanicu treba da protekne dosta vode da bi dosao do zavidnog broja uspesnih popravki…. veruj mi! Ja na moje popravke dajem 2 meseca garancije a sa IC lem. se druzim 2 godine…..!

Profile

Posted: 12 October 2011 02:48 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

Necemo ovde na mom threadu o tome, mozemo uzivo o tehnologiji i problemima.
Ako je izbor izmedju novog/polovnog logicboarda ili rasprodaje u delove i reflowinga, onda je jasno.
Kupcu se jasno predstavlja da nije trajno resenje, posto je problematicno dosta toga.
Sto se mene tice, imam dovoljno iskustva iz elektronike i racunara i ne bavim se servisima od juce.

Ko je zainteresovan moze da pita za savet ili da donese na dijagnostiku. A detalje oko tehnike i tehnologije mozemo na drugom threadu ili uzivo 😊

ps. ja se sa slicnim lemljenjem i tehnologijom druzim >13 godina od prvog upoznavanja sa Alterom itd…tako da 😊

Signature 

&#63743; http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu &#63743;

Profile

Posted: 12 October 2011 04:10 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  670
Joined  2008-03-23

Nikola o tebi sve [size=4]naj[/size] mogu da kazem u dosadasnjoj saradnji, ovo je vise upuceno nekim koji prduvavaju ili ti razduvavaju cipove.

Profile

Posted: 13 October 2011 04:53 PM   [ # 19 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  74
Joined  2010-05-02

Nikola, neka ti je sa srecom, Macbook pro i dalje sljaka kao lud, nije jos za servis, ali ako nesto podje po zlu, javicu se. Pozdrav iz Zajecara od prezadovoljnog kupca :laugh:

Profile

< 1 2
2 of 2