Pomoc ljudi ...
Posted: 27 October 2011 12:46 AM
Newbie
Rank
Total Posts:  8
Joined  2009-05-02

E ovako narode , iako jesam ljubitelj opensource-a itd ponekad zatreba i neki pay-program elem.

Instalirao sam novi hdd u svoj imac intel rani 2006 17’ i verovatno mnogima poznata stvar. hdd fan to jest kuler za hard disk je poceo da se okrece 5000+ rpm u minuti sto pravi neverovatnu buku. Probao sam razne free app fancontrol, smcfancontrol etc. Ali nista ne pomaze. Jednostavno kao da ne mogu da dopru do njega. Kuler se i dalje vrti ko lud iako je temperatira sistema pala na samo 28c . Inace u samom software-u ima mogucnost podesavanja brzine ventilatora rade 2 od 3. Jedan je za Cpu jedan za opticki drive dok ovaj za hdd nece pa to ti je .  Onda sam nasao program hdd fan control koji za divno cudo proradio jer kako sam procitao u opisu cita temp preko S.M.A.R.T -a . E sad problem je sto je program demo i demo je trajao samo jedan sat :( Aplikacija kosta oko 30$ ne daju mi se bas tolke pare za obican utility . Ako neko ima nekog resenja kako resiti stvar ili ako moze serial od doticnog programa bio bih mu veoma zahvalan. Hvala…

Profile

Posted: 27 October 2011 02:10 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

Ovakva vrsta pitanja je zabranjena.

Pogledaj privatne poruke za detaljno objaĆĄnjenje.

Sledi lock.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile