Camera roll problem
Posted: 06 November 2011 10:51 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  164
Joined  2009-12-02

Narode,

juče mi se iz čsta mira pojavio problem sa kamerom i camera rollom i više ne radi na mom 4G iphončetom

Dakle, kada uđem u photos posle dve sekunde sam izađe na početni meni. Kada uđem u kameru, i slikam onda crash-uje i vrati se na početni meni…

Da li neko zna rešenje? Telefon nije JB

Hvala puno unapred,

Poz
Z

Profile

Posted: 06 November 2011 06:17 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Ako te onda zabole brige za JB, onda jednostavno odradi restore sistema, i vozi dalje… 😊
Ne gubiš ništa provereno… 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 06 November 2011 07:29 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  164
Joined  2009-12-02

Prvi put da sam zaista razmišljao da ‘bacim’ iphone i uzmem drugi telefon. Toliko me je ovo iznerviralo da ne mogu da opišem. Dakle, telefon se normalno koristi sa ios 5 duže vreme (iotkad je izašao ios5) i sve super i samo ‘cap’, gotovo ne radi…

Elem, sve sam radio. I restore, i ama baš sve, ništa nije pomoglo. Onda sam nabasao na ovo http://www.iphoneincanada.ca/how-to/how-to-fix-iphone-camera-roll-crash-and-photos-turned-to-other-in-itunes/
i uspeo sam!

Ali da li je zaista potrebno da ja prčkam po telefonu?! Apple volim jer radi, i jer ne želim da prčkam po telefonu. Da sam hteo neko đubre koje ću da budžim uzeo bih android…

Mnogo me je ovo sve razočaralo i iznervirao. Izgubio sam pola dana zajebancije…

Profile

Posted: 06 November 2011 11:39 PM   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Jbg, bitno da si rešio problem, i ostavio ovde na forumu rešenje… To je dobro delo, ako će ti tako biti lakše 😊

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile