Da se vratimo na temu, imali smo slican slucaj iPada koji to radi u Macoli juce. Nismo ga jos uvek otvarali, jer ne smemo jos uvek da ga otvaramo dok vlasnik ne odluci sta ce, ali zakljucili smo da je najverovatnije u pitanju flet kabl na dock connectoru. Ili se iskljucio napola, ili delom ne radi.
Da li se tvoj iphone puni normalno kada je na struji, ali ga samo kompjuteri ne vide?
Takodje, probaj jos ove dve stvari molim te, pa javi:
Iskljuci telefon i prikljuci ga na kompjuter. Znam da ga kompjuter nece videti, ali da li telefon reaguje? Da li je primio neku struju? Da li se puni?
Ukljuci telefon na usb, i ukljuci ga u DFU. U DFU ces uci tako sto 3sec drzis power, pa onda 10sec i power i home, pa onda samo home oko 15 sec (obicno j ei 7 dovoljno 😛 ). Udji u program system Information (system profiler na starijim) pogledaj da li ga prijavljuje na USB portu da postoji prikljucen device?
Ako ga budes otvarao, savet ti je da proveris dock kablove. Ako nisi vican otvaranju, navrati do macole, ja bih pogledao vrlo rado, mozda mi pomogne oko popravke ipada.