< 1 2
2 of 2
Kucni red
Posted: 09 November 2011 03:13 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  444
Joined  2010-12-04

Da…a kad u Becu pozelis da izvrsis malu nuzdu, i tamo kao sav normalan svet izadjes u hodnik(60% tamosnjih zgradaima WC u hodniku) svoje zgrade i stanes u red iza ‘brata’ Pakistanca koji je ves usao u tvoj WC jer ga koristiite zajedno!

Em se blamiras sto izlazis u hodnik, jos i moras da cekas u svom sopstvenom WCu da komsija zavrsi…..

Signature 

pezzoni007@yahoo.com
063/1962711

Profile

Posted: 09 November 2011 08:02 AM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Ne mogu da verujem ovo za svajcarsku!

Imam tamo rodbine i nikad nisam cuo ovako nesto, mozda je to do mesta/zgrade/naselja gde zivis.

A komsijina sestra koja zivi u holandiji je imam frku sa stanarima koji su joj pozvali policiju jer je imam goste tipa preko 10 sati uvece, a sto je najsmesnije normalno su sedeli i pricali u pola glasa, ali nekom se nije svidelo sto ima goste i dosla policija.

Cudesno.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 09 November 2011 01:39 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  259
Joined  2010-07-21

Markooo wrote:

Ne mogu da verujem ovo za svajcarsku!

Imam tamo rodbine i nikad nisam cuo ovako nesto, mozda je to do mesta/zgrade/naselja gde zivis.

A komsijina sestra koja zivi u holandiji je imam frku sa stanarima koji su joj pozvali policiju jer je imam goste tipa preko 10 sati uvece, a sto je najsmesnije normalno su sedeli i pricali u pola glasa, ali nekom se nije svidelo sto ima goste i dosla policija.

Cudesno.

Kako mi rekoše neki ‘naši’ Švajcarci, frka obično potiče od baka i deka koje pate za vremenima kada se znao red, išlo u crkvu i svi su plavi ili riđi. Ovi mlađi su, navodno, mnogo tolerantniji, mada ima i izuzetaka. Ipak, komšije su obavezne da prvo lično intervenišu, pa tek posle dolazi panduracija (ako su lagali mene…).

Ovo za kese za đubre je valjda fora za finansiranje službe za odnošenje smeća.

Signature 

Eager to learn

Profile

Posted: 09 November 2011 01:40 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Sa Švajcarskim ekstremizmom sam se susreo u Luganu, TI.

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 16 November 2011 02:41 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

evo konacno sam saznao tacan podatak, naleteo na komunalnu policiju u gradu i pitao ih, vreme odmora je promenjeno i sada je od 13-17h po najnovijem i standardno od 22h pa do jutra jeeeej 😊

a ovo za shvicu pa jbte, da zivim tamo kucni savet bi skupio kintu i platio ninja hitmana da me rokne xaxaxaxa

Signature 

¸.·´&#175;`·.´&#175;`·.¸¸.·´&#175;`·.¸>
.¸¸.·´&#175;`·.¸>

Profile

< 1 2
2 of 2