Društvo, hvala za pomoć, videću šta mi je čniti.
Što se tiče instalacije uređen je clean install sa legalno kupljenim Lion-om preko App Store-a, a zatim sam ‘prebacio’ postavke sa ‘starog’ Snow Leopard-a preko CCC-a, zatim jedan update na 10.7.1, pa drugi na 10.7.2, sve online, ne preko combo-a.
Problem nisam imao na 10.7 i 10.7.1, počeo je da se javlja u skorije vreme, a moram da dam i jednu malu ispravku, naime, kada je macbook pro na punjaču ovo se ne depšava, dakle SAMO kada radi na bateriju i SSD ode da spava ne može da se probudi, pojavi se kružić koji se vrti u nedogled i pomaže isključvo i samo reset sa tasterom.
Po instalaciji OS-a na SSD nisam radio reset ničega, stvarno sam mislio da mi nije potrebno, nov SSD, clean install,...
Video sam na net-u da se pominje ova zezancija, ali uglavnom su kao krivci označeni SandForce SATA3 SSD-ovi, zato sam i uzeo Intel, ali izgleda da je u pitanju problem sa svim SATA3 SSD-ovima (reče mi to još nekoć prijatelj koji je malo bolje upućen, ali mu nisam verovao - navodno je problem u kvalitetu SATA kabla koji Apple ugrađuje???)
Žarko, hvala ti za code, videćemo da li će da pravi probleme posle ove promene.
Privremeno rešenje sam našao, ali me ovo stvarno iritira.
Post edited by: RingeRaja, at: 2011/11/13 08:29