Ajde, da ne bi gubila zivce, doneses ti to lepo u Macolu, posle 4 popodne. Trazis mene (Marko Mitranic - radim tamo) pa cu ja da ti to odradim? 😊
Problem koji si imala da nije eligible, je zato sto apple vise ne podpisuje 4.3.3 tojest nisi eligible po appleovom misljenju da ga instaliras.
Za to sluzi shsh. Skines ga, stavis uredjaj u !!PWNED DFU!!, i upalis TSS server. On ce se praviti da je apple, i u njegovo ime ce ti dozvoliti tvojim starim shshom da instaliras 4.3.3
Kljucna rec> PWNED DFU nije isto sto i DFU…
Takodje, recovery loop se desava cesto, ali to nije ovo sto ti imas trenutno na telefonu. Takodje, recovery loop se resava terminal skriptom sa tinyumbrella sajta.
Da napomenem, nisam siguran da si shvatila iz tvojih komentara: 5.0.1 takodje moze da se jailbreakuje, ali je semitethered, sto ce reci ako nemas kompjuter pri ruci svaki put kada ti se telefon ugasi, on ce moci da se upali samo u safe modu, a to znaci da ces moci da primas pozive i poruke, ali da ti aplikacije poput safarija vecinom nece raditi, dokle god ga ne prikljucis na kompjuter, i pritisnes dva dugmeta.
4.3.3 je poslednja verzija koja u ovom momentu moze da se jailbreakuje, i da nema posledica. (sem u smislu potrosnje baterije, gubljenja garancije i nelegalnog softvera) xD
Ako budes dolazila u Macolu, ja sam tamo od ponedeljka do cetvrtka posle 4 popodne. 😊
DISCLAIMER: Imaj na umu da ovo nema veze sa radnjom Macola, sem sto ces mi ti dati telefon tamo, jer Macola kao radnja, ne podrzava nelegalan softver iliti jailbreak. 😉
Post edited by: Marko Mitranic, at: 2011/12/06 23:29