Pezzoni svaka čast, već sam mislio da dignem ruke od mog iMac-a Intel 20’, nekoliko njih je reklo da je u pitanju čtava matična ploča (logic board); a ti si utvrdio da je problem sa grafičkom, i sad radi kao sat! Hvala ti još jednom, i preporučću te svim prijateljima
evo mob dva momka sa Novog Beograda, koji rade servis ploca i grafickih za Mac, za koje znam da su extra povoljni (za razliku od nekih koji naplacuju preko 100eur); a i prednost je sto su iz BGa.
Toni 065 222 1232
Milan 064 842 8187
Post edited by: bluemonkeynight, at: 2011/12/18 19:13
Mogu vam reci da je pezzoni007 uspešno spaisio moj iMac G5 isight 1.9. (Imate temu na MAC OS podforumu gde sam pokusao da resim problem pre mesec dana, ali u pitanju je bila grafika). Brzo i uspešno popravljeno i do sada nisam imao ni jedan problem više sa iMac-om. Sve preporuke!!!
koji si bre ti Marko, ima vas gomilu a ja neznam nikoga…..i sa 3posta pricate o greskama….????!!!!
B) he he….a ko si pa ti bre zarezak, kad gledas po post-ovima da li neko tebe poznaje ili ti njega…..mislim smesno…bas realno. Opet je aktuelna neka diskriminacija…ili sta?