ne tako davno sam ponudio na oglasu,da prodajem ovo Grand IP/Wi-Fi Video Sever Pro…i ok..nesto ljudima izgleda nije interesantno….pa me zanima,posto upustvo kaze da radi na Windowsu,Linuxu,i iPhone browseru(sto sam se licno uverio…)sta to oni imaju,sto nemaju Mac browseri..jer kad ucitam ip adresu u bilo koji Mac-ov browser…ne izbaci mi njegov web interface(ponudi mi samo da se logujem na web interface);preko koga bi mogao da koristim ovu igracku….a ne bi sad samo zbog toga da ubacujem Win na Mac….
sta ima to iPhone browser,a nema Mac:)
link ka oglasu.. http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=79236&catid=27
Post edited by: amsterdamxxx, at: 2011/12/22 10:30
Post edited by: amsterdamxxx, at: 2011/12/22 10:34
Ne postoji to što web browser na Linux-u ume, a da na Mac-u ne ume.
Kažeš da ti samo izbaci login… Šta se desi kad probaš da se uloguješ?
Ako baš moraš da ideš u ekstreme, u Safariju uključ Develop menu, pa u njemu imaš User Agent Faking (da ti se browser predstavi kao neki drugi browser sa neke druge mašine); pa probaj šta se tako dešava.
Ne verujem da je proizvođač bio toliko pametan pa da je namerno ograničo pristup sa Mac-a.
Veruj mi Dacho,da sam i to probao..cak sam posego i za Crosoverom..i Explorerom i sa njim se logujem..izbaci web interface..ali nece da ucita video…
sa Mac-ovim browserima..probao sam Safari..Chrome..Opera..FF….dozvoli mi da upisem User,i Pass…i to je sve…ne izbaci mi onaj meni sa strane ,za podesavanje samog uredjaja,nesto slicno kao kad podesavas,bilo koji ruter za net..
Windows nemam kuci,pa nisam probao…na Iphone radi,mada mi ne ide zvuk,samo slika…mozda jer imam 2g fon….ne bitno,uglavnom to je to…
ne znam nikog u blizini ko ima iPad,bas me zanima el bi radilo na njemu,jer bi to i imalo nekog smisla,ipak je iphone mali za duze staze…
pozdrav,i hvala na preodlozima…
evo sad sam probao i tu foru sa promenom u Safariju….ma jok….dozvoli user i pass,i onda ostane na ovome….
a evo na iphone…
Post edited by: amsterdamxxx, at: 2011/12/22 13:36
Ne, bukvalno ne postoji to sto bi ogranicilo browsere sa mac u odnosu na ostale. Sem bukvalne zabrane da kad vidi nekoga sa tog i tog racunara, da mu ne dozvoli pristup.
Bas me zanima zasto nece. Bilo bi odlicno da nam das da isprobamo.
pa mozemo nekako da napravimo varijantu….da vam dam da testirate,imam u subotu svirku na KST maskenbalu…dolazim u Bg ...posle 20h..pa mozda nekom ostavim od vas da se igra…bilo bi super da provalite koja je tu shema….da nece…:)
ostavite neki kontakt…pa da vidimo….
Stvarno nemam vremena da to uzimam, montiram, vraćam jer tih par dana nije pred godišnji, nego pred seljenje u Amsterdam (bez xxx 😉) pa je opšti haos trenutno.
Bockanje neke IP adrese je 10 minuta zezanja, koje svakako mogu da odvojim, ali ovo drugo je logistički poduhvat za koji sam trenutno previše lud.
Ali, bilo bi kul ako Marko može da pokupi, pa testira na tenane u radnji…
ovako ..da sad ne bi kombinovali sa vremenom,ni mojim ,ni tvojim…..ja cu lepo da ponesem uredjaj u Bg,i da ostavim mom basisti Djoletu,koji zivi u Bg…
ti mi samo javi gde ti je radnja i kad najbolje da ostavi(njegova firma je bas negde u uzem centru grada,pa moze da ti ostavi kad oces..)..i on ti donese u ponodeljak…i ti mu posle pojedi Dzigericu..😊(uredjaju,ne Djoletu)....pa kad skontas,nesto…Djole pokupi,i idemo na pivo..😊