Nikad gori jb experience.
Prvo sam krenuo kao legitiman upgrade, pa onda redsn0w jb, pa još da uštedim vreme, uradio restore sa AptBackup - tu je sve otišlo u tri lepe (aplikacije se palile u 1/4 ekrana i kojekakve gluposti jer je AptBackup instalirao stvari koje nisu iOS5 kompatibilne).
iTunes restore ispočetka.
U drugoj turi skontam da iPhoneDelivery 0.5.2 ubija telefon na mrtvo i da više nikad ne nalazi mrežu.
Tu još nekako uspem da se izboksujem sa ovim idiotlukom koji dođe od AppSync-a (da nestanu sve aplikacije); ali onda dođem u situaciju da mi iTunes kaže da imam 200mb aplikacija i 10gb ‘other’, a na telefon mi prebaci 5 krekovanih aplikacija, a sve kupljene ne. Dobranih pola sata uzaludnog majmunisanja oko toga; pa digoh ruke. Skinuo PwnageTool, napravio custom ipsw.
iTunes restore ispočetka.
U poslednjoj turi sam uspeo sve da namestim, ali je ceo proces bio ekstremno dosadan i trajao duže od jednog punog radnog vremena (samo 3 puta mi je sve brisano i ponovo pisano na dupke pun iPhone što je samo po sebi ekstremno sporo, bez dodatnog guglanja šta je ubilo telefon zbog nekompatibilnosti).
Inače, Cydia repozitorijumi su juče bili dosta nestabilni. Meni Hackulous nije pravio problem, ali onaj ZoTTD iz osnovnog paketea nije uspeo nikako da se osveži; a neke stvari sa onih drugih glavnih repozitorijuma sam morao više puta da skidam jer bi ili server ili cydia prekinuo konekciju pa bih dobio ‘size mismatch’ poruku.