< 1 2 3 > 
2 of 3
Izasao 10.5.2
Posted: 12 February 2008 11:13 PM   [ # 16 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  61
Joined  2007-01-06

Joj ljudi gde izadje sada kad nisam backupovao sve podatke. Udejtovao sam na 10.5.2 i imam velikih problema. Dock, ikone na desktopu, gornja linija, sve restartuje non stop. neznam sta da radim. preinstalirao bih leoparda ali imam mnogo vaznih podataka na hardu.
Ocu da poludim. Inace u pitanju je novi iMac.
Da li je neko slucajno naisao negde na netu kako resiti ovaj problem ili cu morati da skidam hard.

Molim vas pomagajte.

Signature 

http://zedesino.com

Profile

Posted: 12 February 2008 11:15 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  141
Joined  2005-07-17

Safari je prso dva putra, Dock svaki put, kad kliknem na neki od stakova zaglavi mi sve zivo i na karju se ni ne otvori. Restartovao sam tri puta i sva tri puta se glavio na istim mestima

Hm, ovo mi jako lichi na ovo:

Users of Linotype FontExplorer X may want to hold off on the 10.5.2 update ... if it’s not already too late. It seems to start up fine, but once you do, clicking a stack will cause the Dock to hang; that’s just one symptom, there are problems reported with several applications crashing while FontExplorer X is running.

Signature 

> Apple fanboy - a person who bought a Mac before you did.

Profile

Posted: 12 February 2008 11:34 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Kod mene sve proshlo glatko, bez ikakvih problema..Combo update..Novi iMac 24’, 2GB RAM…Sve radi ko sat…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 13 February 2008 03:06 AM   [ # 19 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  61
Joined  2007-01-06

problem resen
restart holding t, connected to macbook via firewire,
all night file transfer…

Glupi update.:huh: :huh:

Signature 

http://zedesino.com

Profile

Posted: 13 February 2008 04:21 AM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Prođoše mi updateovi ki upisani (i 10.5.2 i Graphics update).
Čisto da svijet zna da se ne upucava svakome 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 13 February 2008 04:25 AM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

...e još i da mogu da obrišem svoj dupli post 😊...

Post edited by: Dachaz, at: 2008/02/13 04:26

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 13 February 2008 08:09 AM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

bnastic wrote:

Safari je prso dva putra, Dock svaki put, kad kliknem na neki od stakova zaglavi mi sve zivo i na karju se ni ne otvori. Restartovao sam tri puta i sva tri puta se glavio na istim mestima

Hm, ovo mi jako lichi na ovo:

Users of Linotype FontExplorer X may want to hold off on the 10.5.2 update ... if it’s not already too late. It seems to start up fine, but once you do, clicking a stack will cause the Dock to hang; that’s just one symptom, there are problems reported with several applications crashing while FontExplorer X is running.

kako si znao??? meni je FontExplorer X aplikacija koja se startuje sa sistemom i naravno da je nisam gasio! Nije mi palo na pamet… Gde si to procitao? Da li sada smem da instaliram FExplorer?

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 13 February 2008 08:46 AM   [ # 23 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  354
Joined  2005-07-25

Ala ste me isprepadali 😊
Ostavio sam da skida a zena pita
Mogu ja malo na net?
Ma gledaj crtani sa Oljom (izlete mi)
Molim?
Moze, naravno samo pazi
Sta?
ma nista ja..

:pinch:

Profile

Posted: 13 February 2008 12:39 PM   [ # 24 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  141
Joined  2005-07-17

Da li sada smem da instaliram FExplorer?

Mislim da je Linotype izbacio update istog dana da popravi taj problem. Trebalo bi da je sve OK kad ga apdejtujesh.

Signature 

> Apple fanboy - a person who bought a Mac before you did.

Profile

Posted: 13 February 2008 03:19 PM   [ # 25 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-09-24

odma skidam. Evo jedna karma od mene

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 14 February 2008 07:07 PM   [ # 26 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  105
Joined  2008-01-04

Ja sam ga sinoch upgrejdova sa 10.5.1 na 10.5.2 i nisam joss stigao joss sve da probam. Danas sam samo na kratko pokussao da se kaccim na net i da proverim mail, ali nije bilo ssanse. Nadam se da to nema veze sa tim, vech da nessto sa Sezamovim ADSL-om nije bilo u redu. Ovo pissem s posla. Videchu vecceras kad se vratim kuchi. Primetio sam joss da se gore pored ikonice za bluetooth pojavila ikonica time machine. CCini mi se da to nije bilo na 10.5.1

Profile

Posted: 14 February 2008 08:13 PM   [ # 27 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

Jeste, ta ikonica je jedan od noviteta u 10.5.2..Mozesh da je iskljuchish u TimeMachine prefs panelu..

Elem…Ja tek danas primetih jedan nemio dogadjaj…Imam 2 rezacha u externim kucishtima - Pioneer 109 i 110..Do skora su oba bila u firewire kucishtima al sad je jedan na novom USB2 i nakachen na starog, 20’, belog iMac-a..Posle update na 10.5.2 sve radi ko sat..

Medjutim…Ovaj drugi rezach, Pioneer 110, koji je u starom FireWire kucishtu i nakachen na novog, 24’, crnog iMac-a vishe ne radi..Jednostavno nema ga nigde, sys ga ne vidi…OK, kazem ja sebi, opet Apple budalesa sa firewire-om, metem ja USB kabl, gurnem u rupu..kad ono nece!

U svako sluchaju, kad sam znachi ovo staro kucishte sa novijim rezachem nakachio na starog iMac-a sve radi..Takodje stari rezach u novom kucishtu radi na novom iMac-u na USB portu…

Go figure shto bi rekli ameri…

Jako mi je teshko ovo da prevalim preko usana /i da napishem/ ali izgleda da polako ulazimo u windows eru na Mac-u…Ovakve budalashtine svako malo na Mac-u - e to se bre nije deshavalo nikad…Znachi znam pouzdano da su baje iz Apple-a angazovali gomilu novih programera u zadnjih godinu dana..Da doteraju Leopard i da shljakaju na iPhone-u i ko zna chemu josh..Izgleda mi da im se kriterijum pri zaposhljavanju poprilichno smanjio…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

Profile

Posted: 14 February 2008 08:55 PM   [ # 28 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

SERBIAN wrote:

Jako mi je teshko ovo da prevalim preko usana /i da napishem/ ali izgleda da polako ulazimo u windows eru na Mac-u…Ovakve budalashtine svako malo na Mac-u - e to se bre nije deshavalo nikad…

Ja kad ovo kažem ljudi misle da sam ekstremista 😛

Jbg, popularnost mora imati cenu…

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 14 February 2008 09:27 PM   [ # 29 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-09-24

jebiga…
meni se svidjalo ono zaposljavanje iz Pirata silikonske doline :laugh:

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 14 February 2008 11:50 PM   [ # 30 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-10-14

Ma znam ja shta je nego necu da lajem naglas…Pop napravio Macola drive i kad je Apple video kako to radi odushevili se ljudi…I, naravno, problem je nastao kad im je Pop objasnio /s pravom/ da im je FireWire driver djubre koje kochi..E sad oni verovatno angazovali nekog degena da napishe novi driver i gle shta se deshava…

Eto kad Srbin ispravlja krive Drine, shta se desi.. 😊

heheehhehheehehehehe…

Signature 

Profile

< 1 2 3 > 
2 of 3