U pitanju je veoma pouzdan servis grafike kod nas , koja je cest problem zbog pregrevanja najvise kod iMac i MacBookPro modela…raznih generacija. Javlja se i kod ostalih modela…ali ovu su dva najzastupljenija.
Problem se resava veoma lako uz specijalnu profesionalnu masinu proizvodjaca OKI koja je namenjena za servise tog tipa, koja se moza naci u prodaji u inostranstvu za oko 20.000usd. Takodje ova masina i nema neku vednost bez znanja i iskustva majstora koji radi na njoj. Veoma bitna pretpostavka uspesnog servisa je takodje uslov da vec nije neko pokusavao sa nekim rucnim duvaljkama, infra lemilicama ili slicno pametovanje. Mada ima i dosta takvih servisa koji su bili uspesni.
Na jednom prethodnom postu na kojem je clan brs trazio pomoc ja sam se javio da resim problem i naravno posle uspesnog servisa, javljali su se i drugi ljudi….Kako bi sprecio bilo kakvo zbunjivanje i obmanjivanje javnosti (sto neki pokusavaju) resio sam da postavim poseban post na kome bi se oglasavao i detaljno objasnio proceduru servisa.
Servis se nalazi u Beogradu, posle kratke dijagnostike ako se dodje do zakljucka da je u pitanju grafcki problem ide se na servis gore pomenutom OKi masinom koji mora da se zavrsi u roku od 2 nedelje od dana prijema na servis. Garancija na sam rad grafike, ako je upesan naravno, je 2 meseca. Pokazalo se da ako prodje ta dva meseca…da vise ne nastaje slican problem bar ne u skorijoj buducnosti. Servis ako ne bude uspesan se NE naplacuje.
CENA(od 23.12.2011.) :
PPC masine - 100e
Intel masine - 130e
Servis organizujem licno ja. Ja nisam firma, niti zvanican servis, vec privatno lice koje stoji iza svega gore navedenog sa svojim imenom. Sve ovo gore mogu Vam ispricati zadovoljne musterije ovog servisa kao i par clanova foruma sa duzim stazom.
Gore navedeno cu dokumentovati sa par slika, koji ce svaki korisnik servisa dobiti uz svoju masinu kad prodje servis…da bi predupredili bilo kakve sumnje.
Kao i do sada cu nastaviti sa praksom da insistiram da korisnici servisa ostave svoj komentar na uslugu servisa…da bi se znalo ko i kako sta radi i na koji nacin…..pa da vidimo koja firma radi poslovnije od Pezzoni-a.
kontakt :
063/1962711
.(JavaScript must be enabled to view this email address)
Post edited by: pezzoni007, at: 2011/12/22 05:26