Jeste, ta ikonica je jedan od noviteta u 10.5.2..Mozesh da je iskljuchish u TimeMachine prefs panelu..
Elem…Ja tek danas primetih jedan nemio dogadjaj…Imam 2 rezacha u externim kucishtima - Pioneer 109 i 110..Do skora su oba bila u firewire kucishtima al sad je jedan na novom USB2 i nakachen na starog, 20’, belog iMac-a..Posle update na 10.5.2 sve radi ko sat..
Medjutim…Ovaj drugi rezach, Pioneer 110, koji je u starom FireWire kucishtu i nakachen na novog, 24’, crnog iMac-a vishe ne radi..Jednostavno nema ga nigde, sys ga ne vidi…OK, kazem ja sebi, opet Apple budalesa sa firewire-om, metem ja USB kabl, gurnem u rupu..kad ono nece!
U svako sluchaju, kad sam znachi ovo staro kucishte sa novijim rezachem nakachio na starog iMac-a sve radi..Takodje stari rezach u novom kucishtu radi na novom iMac-u na USB portu…
Go figure shto bi rekli ameri…
Jako mi je teshko ovo da prevalim preko usana /i da napishem/ ali izgleda da polako ulazimo u windows eru na Mac-u…Ovakve budalashtine svako malo na Mac-u - e to se bre nije deshavalo nikad…Znachi znam pouzdano da su baje iz Apple-a angazovali gomilu novih programera u zadnjih godinu dana..Da doteraju Leopard i da shljakaju na iPhone-u i ko zna chemu josh..Izgleda mi da im se kriterijum pri zaposhljavanju poprilichno smanjio…