Ipod touch 4g problem
Posted: 03 January 2012 02:27 PM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  49
Joined  2011-07-30

Naime drugarica mi je donela igracku sa belim ekranom u fazonu spasavaj usralo se nesto, dakle da pocnem, vidim white screen, ok probam reset, nece, probam restore preko itunesa, ok, no progress, idemo da probam jailbreak, nece ni to, probam u dfu modu da ga restorujem i dalje nista, samo kad odradim jailbreak vise nemam ni white screen, devojka tvrdi da mu nista radila nije, kako softverski, tako ni hardverski (nije ispadao itd) ponestaje mi ideja, probao sam i da ga izbacim iz reboot cycle-a preko redsnowa, ni to ne pomaze, ako neko ima ideju sta dalje voljan sam da saslusam 😊

Profile

Posted: 03 January 2012 02:32 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Otvori ga, razlemi bateriju, sačekaj malo (možeš onako reda radi da se igraš power buttonom tako bez baterije) , pa vrati bateriju nazad… Ja sam imao sličan slučaj sa nekim 3gs-om pre oko godinu dana. S tim da se meni to desilo u toku update-a i nije bio beli već žućkasti ekran. Čak sam ga i pokrenuo posle dana zajebancije, ali se opet dešavalo, a kad dobijem žuti ekran, apsolutno mu ne mogu ništa. Vratio sam ga čoveku od koga sam trebao da ga kupim, i kasnije mi je rekao da je nosio u iphonesrbija servis i da su mu otkačnjali bateriju skroz, i nakon vraćanja je sve proradilo kako treba. Najnormalnije prošao update, i jb…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 28 January 2012 02:28 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

ako je na 4.2.1 desava se, imas opciju u tinyumbrella fix recovery i exit recovery, probaj tako.

Signature 

 http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu 

Profile