Marko, nisam ni mislio da si lose mislio 😊)
Pokusavam da objasnim ljudima da bez obzira sto APPLE ne daje dve godine garanciju, to kupca u Srbiji ne treba da zanima , majke mi moje….
Zaista….garancija kao rec kao papir ovde bukvalno nije potrebna vec se daje da kupac kao bude siguran
Vidi, ozbiljno se bavimo maloprodajom i sve sto pokusavam ovde da kazem je da kupac MORA da ostvari svoja prava…
Pa neka se posavetuju sa agencijama za zastitu potrosaca..
Ovaj slucaj o kome pricamo jeste na stetu kupca i stvarno je lose sto ljudi misle da je APPLE djubre od firme i okrecu se tamo nekim plagijatorskim brendovima..
Ja ljudima kod nas u radnji ovako objasnjavam stvari…Postoji jedna dzungla i na ivici te dzungle stoje ljudi iz APPLE-a sa macetama u rukama i rasciscavaju nam put. Samo oni znaju sta je tamo u dzungli jer tamo je buducnost. I kad iz dzungle izadju sa nekim novim proizvodom kao sto je iphone ili ipad i pokazu ga nama, ovi plagijatori kao majmuni cuce iza nekog zbuna, uzmu taj proizvod, uzmu kamen i skrcaju ga da vide sta ima unutra…
Onda to izkopiraju i naprave nesto sto lici na apple i onda sa tim izadju i kurce se….
I onda ja pitam ljude hocete sa ovima sto menjaju svet ili sa plagijatorima….
Svi me onako gledaju s cudjenjem i kazu pa da upravu si….tako ja to radim.
E sad istyle jeste velika firma globalno je premium resseller na nekoliko kontinenata i kod nas ima slucajeva kad su potpuno profi odradili garanciju i svi zadovoljni….o tome niko ne pise….
Sticajem okolnosti licno poznajem servisere u iStyle-u i znam da prolaze kroz velike nebuloze sto se tice servisnih delova,
Oni nemaju rezervne delove na lageru nego od slucaja do slucaja narucuju deo i to potraje. To je slucaj i sa servisom ves masina, automobila, mobilnih telefona…
UZASNA SMO ZEMLJA i mislim da je ovde jedini problem NEZNANJE I AMATERIZAM NA SVAKOM COSKU..
Sto se tice MANHATTAN digital centra tu stvarn mislim da niko ne moze da kaze nista lose o nama jer pokusavamo da budemo MANHATTAN u BEOGRADU…
Ako neko ima nek kaze sad il nek zauvek cuti..
Ja sam moj problem resio , jer rekoh osim APPLE-a prodajemo i NOKIA telefone, Reklamacija se kod nas zavrsava sa par dana i ja pitam kupca hocete lovu nazad bez obzira kad je kupio ili novi proizvod….
Tako to mi.
Pozdrav za sve
Deki MANHATTAN
P.S pojavicemo se sledece nedelje tamo na spisku mesta gde kupiti APPLE videces