Nevena, Ivana,....pa kud ce vam dusa 😉 pa nije valjda da samo nas troje koristimo navigaciju na iPhone-u, gde su ostali da kazu nesto, daju savet, sugestiju,....?
Šalu na stranu, probao stari iGo, sad koristim isključvo iGo primo, sa novijim mapama. Prednost navigona je ta što kad skineš aplikaciju, iz same aplikacije skidaš mape koje želiš, i pretpostavljam da su uvek up to date. Koliko mi je poznato, oba programa (navigon i igo) koriste iste Navteq mape, tako da u principu ne bi trebalo da bude neke velike razlike. Na oba radi multitasking kako treba… Zbog navike bih glas dao iGo Primo, ali je najbolje da probaš oba pa zaključš koji ti više leži 😊
Navika je cudo!
😊
Ja koristim Navigon jer je stari iGo nesto seckao na cetvorci, a nisam docekao ‘narodni’ Primo. Uvek mi je odlicno radio, i ova nova verzija je ok. Nesto mi je iGo uvek bio presaren. Jedino sto sam video da za iGo ima speedcams za Srbiju, a za Navigon nisam video.
Lično: iGO.
Interfejs nije najfensiji koji postoji, ali su mape veoma dobre (aj’ što me je prevez’o preko pola Evrope, ali je znao da nađe kojekakve zabiti po Srbiji). Isto tako, ja nisam doživeo Navigon koji zna za išta dalje od E75 u Beogradu (verujem da sad ima, ali me to ne trangira preterano jer sam kupio iGO Primo tamo negde kad je izašao).
Juce sam isao malo van Beograda i isprobao sam Navigon i moram priznati da je radio extra 😊 e sad jos da vidim kako radi po gradu i jos malo da ga isprobam pa cu mozda isprobati i iGo s obzirom da je ovde dosta ljudi zadovoljno sa njim pa javljam kakvi su utisci i eventualne prednosti i mane.