Ja sam drzao jednu prezentaciju u macoli proletos. Ko nije video, videce ga uskoro. Obicni smrtnici mogu da pomognu umesto da se zale. Takodje, kenjkanje kako nista ne valja i kako je sve sranje me previse podseca na kenjkanje koje se pojavim cim facebook promeni nesto ili apple izbaci novi telefon. To ne smatram pomocu, samo konstruktivne predloge, o kojima je dosta kriticki razmisljano.
Cist primer ovoga poslednjeg bi bio tvoj predlog o adsensu. Ocigledno nisi ni razmislio o tome, pre nego sto si ga predlozio. Naviknuti smo da nas hrane sranjem i krpljenim sajtovima (WP je blog, a ne portal) i reklamama, i onda mislimo da je to normalno. To je moj zakljucak bio posle prvog susreta sa EE.
Sto se ovoga za EE tice, mislim da nema vise potrebe da te ubedjujem, ovo postaje kao rasprava mac vs pc. EE je potpuno otvoren sistem, na kome u par komandi mozes da uradis sta god zelis, uz par sati programiranja, mozes da napravis galeriju, uz par dana mozes ceo template. Naravno isto kao i na wp imas i gotove modove. Tabula Rasa je, prazno parce papira, kome ti krojis bazu po svojim potrebama i upotrebljavas je po svojim potrebama. Sta god zelis mozes da napravis na ee, za daleko manje vremena i mozganja nego za WP. EE je prvi pravi CMS na koji sam naisao, pored njega, WP je sistem za blog, a ne za sajtove.
Takodje, nama treba ujedinjen sistem koji ce imati i forum, bas zbog istog tog gugla, ali i zbog korisnika. Dugo radim sve ovo, i znam sta uspeva a sta ne, sta je dobra odluka i dobar sistem a sta ne. Ako mi ne verujes, jebiga sta da ti kazem, ubediti te ocigledno ne mogu, jer ne zelis ni da se potrudis da se raspitas malo.
Samo mogu da kazem da je parola EE jasna i tacna. Dovoljno jednostavan za Marka iz srbije, a previse mocan i za jedan Apple.
Post edited by: Marko Mitranic, at: 2012/02/05 20:37
Post edited by: Marko Mitranic, at: 2012/02/05 20:38