hehe pogresno si shvatio, kada neko postuje nesto obicno dosta dugo prodje (po nekoliko sati ili cak dana) dok neko ne odgovori,
ja sam trazio po guglu kako se Tiger instalira i nigde nije pisalo da se mora drzati C prilikom boot-ovanja, naravno ja sam pre toga precesljao gugl u potrazi za instalacijom al sve pretrage su bile vezane za zvanicni sajt appla, e sada posto koristim iBook G3 i trenutno mi se ne kupuje orginalna verzija Tigera pitao sam gde se moze naci piratska, naravno to na forumu nije nigde postovano i ljudi sa kojima sa razmenio linkove su se javili na pm. Kada kupim MacBookPro tada cu originlanu verziju da kupim (sistema koji bude tada bio u opticaju).
npr. problemi za koje ti kazes da se mogu naci preko gugla za par sekundi a ljudi opet postoju na forumu,
vidi svako moze da nadje upustvo za hakovanje iPhona na primer, ali svako ce radije da postuje na forumu da vidi da li ima neko iskusniji koji je to radio pa da mu da savet.
niko tebi ne zabranjuje da postujes, samo vecina prvo isproba sve moguce i nemoguce pa tek onda postuje
pogresno si shvatio post
😊 😊
Post edited by: Markooo, at: 2008/02/20 09:24