aman, kako da ubijem Recent links u ovome glupavom Adobe @#$$#$@#% ??? Svaka verzija je sve gora i gora al sta da radim kad mi treba. :sick: pomagajte!!!
ma da, ionako niko ne bi ni odgovorio al koliko sam tada bio iznerviran zaboravio sam da napisem !@#$@# Adobe Flash Player 11. I kolko vidim nema sanse da Flash nateram da mi pamti cache. Lepo mu kazem unlimited i govedo nece da zapamti vise od 10kb… igram onu tenkove i dalje i lepo je radilo do 10.x.x nemam pojma koje verzije i od onda jok… :sick:
Chrome ima unutar sebe ugradjen flash player. Moguce je, a ne mora da znaci, da ima drugacije limite od standardnog flash playera. Svakako mozes da probas jer ne trazi deinstalaciju standardnog flasha.
hvala, probao i bacio u kantu. gluplju stvar nisam video a igra cak radi gore nego sa safarijem. camino je za sada ok, mogu da igram kao pre al naravno i on ima svoje bubice. flash player radi najbolje al me nervira sto ne mogu da ubijem recent list koji mi pamti sve zive linkove sto sam otvorio od kako sam ga prvi put startovao. jos i kad mi mogao da provalim kako da sa apple scriptom posaljem link koji ce da otvori bio bih bas happy. :lol: