Objasniti par stvari u vezi prodaje…
Posted: 20 September 2011 06:06 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

hmm..htedoh ovaj moj predlog postovati ovde

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=70681&catid=2

ali izgleda je tema zakljucana…hmm

Nego evo u vezi oglasa koji je jedan clan postavio a tice se hakintosa pa je to kasnije pomereno u ostalo..itd

Ja predlazem da se otvori tema u sekciji oglasi sa nazivom npr. ‘Hackintosh & PC, zamena…itd’ ili tako nesto, da se stavi kao sticky i da se tu detaljno objasni da nema svrhe to prodavati ovde.

Mislim vec x puta smo videli kako neko hoce da proda PC ili hakintosh (sto je zapravo ista stvar…donekle) i ono kao ceni ga 1500e a niko nece ni da mu da 20e za to, i onda kao cela akcija i frka i to, pa ono bilo bi lepo objasniti u toj temi da je bolje da to prodaju negde drugo i ponuditi im linkove i tako to, nego da im se stalno ljudi javljaju i pricaju im jednu te istu pricu.

Kad vec nije zabranjeno prodavati non-apple uredjaje (prodavati non-apple uredjaje na sajtu koji je vezan za apple uredjaje je retardirano…IMHO) onda im treba lepo reci da to ovde skoro pa niko nece kupiti, i da je realnije i brze da to prodaju negde drugo…

Kapiram da je ovaj predlog razuman…

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 21 September 2011 12:49 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

ne glasajte za notaxa…al za ovo se slazem 100%....neka im forum svet kompjutera pa neka prodaju ,menjaju kante,za sta oce….HAUG

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 21 September 2011 02:29 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  479
Joined  2009-03-13

Sto ste bre taki hejteri, da ne bude zabune necu da zapocinjem nemire ovde, ali ne vidim zasto bi se pravila zatvorenost tog tipa, ako neko hoce da stavi takav oglas neka ga stavi ljudi koji posecuju sajt ce odlucitit dal takav oglas ima smila a ne nekolicina clanova kojima to ide na nerve, uostalom sekcija se zove mali oglasi a ne apple mali oglasi tako da ono skroz je pointles posebno sto se takvi oglasi pojavljaju 1 na 600 nazovi apple drustveno prihvatljivih…mislim da bi bilo konstruktivnije sankcionisati oglase gde se naslucuje da je roba sumljivog porekla kao sto je recimo ovaj http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=74774&catid=25 no gnjaviti PC mucenike sto pokusavaju ovde prodati nesto, sto u principu i nije tolko sumanuto ako se zna da su ovde oglasi super poseceni B)

p.s. nemo sad da skacete po plafonu, necu da se svadjam, samo iznosim mishljenje 😊

Signature 

¸.·´¯`·.´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸>
.¸¸.·´¯`·.¸>

Profile

Posted: 21 September 2011 02:44 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Sve je to divno i bajno sto si ti rekao ali je ocigledno da nisi procitao ono sto sam ja napisao.

Ali evo u skracenoj formi:

‘Lepo objasniti ljudima da to ovde ljudi ne kupuju niti da vrse zamene takvih proizvoda za Mac-ove. Postotak kupljenih/zamenjenih masina je 0.01%, drugim recima mozda je neko nekad nesto prodao/kupio/zamenio, mozda. Lepo im pomoci da realno sagledaju situaciju i da se bez veze ne nadaju necemu jer toga ovde nema, nego da odu na druge forume gde to ide ko alva’

Ovde nema hejta nego cista pomoc clanovima.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 21 September 2011 09:02 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1786
Joined  2005-05-08

amsterdamxxx wrote:

ne glasajte za notaxa

Signature 

10 HOME
20 SWEET
30 GO TO 10

Profile

Posted: 21 September 2011 10:47 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  663
Joined  2008-12-09

DS_Store wrote:

amsterdamxxx wrote:

ne glasajte za notaxa

X2

Signature 

Apple 4 life

Profile

Posted: 14 March 2012 09:07 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  228
Joined  2009-09-27

posto ne nadjoh zgodno mesto voleo bih nekog od moderatora/administratora da mi objasni zasto se moj oglas do sada tri puta obrisao iz oblasti

Oglasi > iPhone ...

i tako dalje. Oglas nije prekrsio nije od pravila postavljanja oglasa ako treba mogu ga ovde i prekucati.

Od moderatora/administora zahtevam i odgovor ko je od njih obrisao moj oglas!

Profile

Posted: 14 March 2012 09:56 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1880
Joined  2007-08-04

Kao što rekoh, pročtaj pravila oglašavanja i niko ti neće obrisati oglas (vidim da si pročtao).
Inače, ja sam obrisao oglas i za razliku od cika_koste ne upozoravam više, automatik kanta.
A da, zaboravih…
Nema potrebe da zahtevaš, pošto stvarno ima loš prizvuk, dovoljno je da napišeš regularan post i što se mene tiče, na sve ću ti odgovoriti.

A što se tiče hackintosh-a, koliko ja sam upućen, na ovom forumu se nikada nije promovisala ova disciplina, tako da ako neko hoće neka postavi oglas u ostalo.
Inače, oglasi nisu apple mali oglasi, ali se sam forum zove SMUG, tako da…

Post edited by: RingeRaja, at: 2012/03/14 21:59

Profile

‹‹ Novi forum: iOS      Gospodin Bojan Marković ››