Wireless Keyboard ima li joj leka ?
Posted: 14 March 2012 08:18 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  245
Joined  2008-08-26

Apple Wireless Keyboard, onaj stariji model koji koristi 3 baterije, iz 2008-e mi vise jednostavno ne radi.

Naravno baterije su menjane i to probano nekoliko razlicitih novih kompleta, a na toj masini radi savrseno noramalno Bluetooth.

Uopste ne vidi tastaturu, ali se normalno povezuje sa Magic Trackpad-om, Magic Mouse-om…

U pitanju je 20’ Mid 2008 iMac, a isprobano je i na novom 21.5’ i naravno ne radi.

Nista nije prosipano po njoj, nije ispadala (bar koliko ja znam) ili nesto slicno.

Da li joj ima leka ili da je dam detetu da se igra?

Profile

Posted: 14 March 2012 03:02 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  864
Joined  2007-11-26

ja sam imao isti problem jednom davno dok sam imao takvu tastaturu, meni su bile iscurele baterije ali jako malo skoro ne primetno i to tacno po kontaktu na tastaturi. resio sam sa stapicima za usi i 100% alkoholom, pokusaj nista te ne kosta 😊

Profile

Posted: 14 March 2012 06:19 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-08-26

vujke83 wrote:

ja sam imao isti problem jednom davno dok sam imao takvu tastaturu, meni su bile iscurele baterije ali jako malo skoro ne primetno i to tacno po kontaktu na tastaturi. resio sam sa stapicima za usi i 100% alkoholom, pokusaj nista te ne kosta 😊

Probao i nije do toga. Sve sija kao novo, ali ne daje znake zivota.

Ostaje mi Milan Tarot 😊

Profile

Posted: 14 March 2012 06:58 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

DuleNS wrote:

Ostaje mi Milan Tarot 😊

Čujem da će da bude prisutan na ovim izborima - znaš šta ti je čniti! 😊

OT: Ja sam do sad 2 bele BT tastature sahranio. Obe su samo naprasno rešile da neće da se spare ni sa jednim OS-om pod suncem.
Doduše, ova druga posle 6-7 godina rabote, ali ipak…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 20 March 2012 11:51 AM   [ # 4 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  92
Joined  2010-04-07

glupo pitanje: da li kada ubacis baterije i ukljucis tastaturu uopste svetli lampica?

jer postoji zez/greska u dizajnu tastature: bez obzira sto stavis baterije, nekada im plus nije iste duzine (zavisi od modela do modela)i onda nema kontakta unutar tastature. Resenje: uzmi malio parcence alu folije, smotaj ga u kuglicu (precnika do 0.3 cm) i ubaci to, pa onda baterije.

Signature 

Presumption is the mother of all fu**ups.

Profile

Posted: 20 March 2012 05:47 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-08-26

djpaan wrote:

glupo pitanje: da li kada ubacis baterije i ukljucis tastaturu uopste svetli lampica?

jer postoji zez/greska u dizajnu tastature: bez obzira sto stavis baterije, nekada im plus nije iste duzine (zavisi od modela do modela)i onda nema kontakta unutar tastature. Resenje: uzmi malio parcence alu folije, smotaj ga u kuglicu (precnika do 0.3 cm) i ubaci to, pa onda baterije.

Da… Zaboravio sam da napišem da lampica uopšte ne svetli.

Probaću i tu varijantu, ali mislim da nije ni do toga.

Profile

Posted: 20 March 2012 05:54 PM   [ # 6 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Pa ako ne svetli, znač kaput…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile