Na macbooku mi u poslednje vreme sporo radi net. I ja reko aj kao da izmerim kolika mi je brzina na speed testu kad ono 0,5 Mb/s ( a ustvari imam 4 Mb/s).
Odem ja do kompa(desktopa) da izmerim kad ono skoro 4,5 Mb/s.
Ponovio testove nekoliko puta u razlicitim vremenskim periodima kad ono na macbooku ne prelazi nikako 1Mb/s.
pogledaj da li se nešto ne apdejtuje u pozadini ....
koji ti je sistem Lion ili SL, znam da je neko ovde skinuo Liona sa torenata i imao problema sa netom, opet, ko zna šta su tu neki muvali , dodavali ....
Ne update-uje nista gledao sam. Snow Leopard je u pitanju update-ovan do kraja. Poslednju aplikaciju sam instalirao pre mozda mesec dana i to je bila VLC player 2.0.
Pretpostavljam da ti macbook ide na net preko wifi-ja? Probaj da promenis kanal na kome radi ruter, kod mene je slican problem bio, izgleda da je neko od komsija namontirao wifi ruter koji je pravio smetnje mom ruteru i kad sam promenio kanal, sve radi kao pre.
Pretpostavljam da ti macbook ide na net preko wifi-ja? Probaj da promenis kanal na kome radi ruter, kod mene je slican problem bio, izgleda da je neko od komsija namontirao wifi ruter koji je pravio smetnje mom ruteru i kad sam promenio kanal, sve radi kao pre.
Da, preko wifi-a. Kako da promenim kanal, nerazumem?
Jao, ja tek danas provalio da sam nonstop bio na komsijinim ruterom. Tek sam malopre ukucao sifru za moj ruter, i sad sam na mom netu, i normalna mi je brzina. :cheer:
Jel mogu ja da ti čestitam prvi, čsto dok nije gužva… Verujem da će ovaj dule da ti se načestita mile nove godine što si mu oduzeo vremena da ti lepo sve piše… :D
Šalim se naravno.. bitno je da je misterija rešena 😊
Jao, ja tek danas provalio da sam nonstop bio na komsijinim ruterom. Tek sam malopre ukucao sifru za moj ruter, i sad sam na mom netu, i normalna mi je brzina. :cheer: