PREVARE I NEOZBILJNI PRODAVCI nastavak
Posted: 09 April 2012 10:44 PM
Newbie
Rank
Total Posts:  14
Joined  2007-09-03

http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=84120&catid=35

Evo da preselimo ovu temu ovde, mada je dosta toga već rečeno. Drago mi je da su ljdui odvojili vreme i pročtali šta mi se desilo, pa bih samo nekima još odgovorio i na to sa kojim prodavcima sam imao dobra iskustva, redosled nije bitan, navodiću redosledom kako se setim i sa kojima nisam imao nikakav problem:

Selekta - kupio sam od njega za sebe i prijatelje četiri Lacie eksterna hard diska, svi rade bez problema već dve godine

Mundja - zamena uz doplatu, moj imac 24’ njegov 27’, koristim ga za grafički dizajn. ÄŒpvek mi ga je doneo na gajbu u februaru po onom kijametu i odneo moju mašinu.

fl45h - momak je došao iz NSa ugradio mi 8gb RAMa i novi hard u MBP, sve završili za pola sata - sve pohvale za profi, brzu i stručnu uslugu.

Sa Mariom nisam radio, ali ga moje kolege hvale.

Bratu je devojka uzela iP4, sve radi kako treba.

Pre 5-6 godina sam za drugaricu uzeo PBG4 od momka iz ÄŒačka, takođe doneo na gajbu, ne sećam se nicka.

Na jesen 2009 sam prodao svoju G4-ku i 20’’ Cinema momku koji ga je skoro ponovo prodavao, mislim da je Bax2003, znam daje mail bio Baxter Nervozna Dioda. Nije mi se javljao kasnije da je imao problema. U istom periodu sam prodao i svoj 15’ PBG4 SirNemanjaPro-u koji mi se takođe nije javljao, nadam se da su ih lepo služili kao mene.

Infinity - Hvala lepo nikad više, imate u detalje sve navedeno kako se ponašao, šta je prodavao, a šta mi je prodao.

Pozdrav svima i puno uspešnih transakcija!

Profile

Posted: 09 April 2012 11:46 PM   [ # 1 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  82
Joined  2010-05-25

Kad se hvali pomenuo bih par ljudi (ne postoji nikakav prioritet):

RingeRaja
mundja
steel
zarezak
Mario

Od ovih imena sam kupovao i ubuduce cu imati u njih mnogo vise poverenja od ostalih jer su uvek bili vise nego korektni.

Losih iskustava nisam imao.

Profile

Posted: 10 April 2012 12:33 AM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

za sada nemam losa iskustva,sa ekipom sa foruma….evo nekih sa kojima sam saradjivao….
-Mario
-Andrej
-Cika Kosta
-Madamov
-Vujke….
-Art….
-Pezzoni
-i sve ostale borce….Pozdravljam…..

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 10 April 2012 02:35 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

offtopic

Pa valjda tema i treba da bude u Oglasima da ljudi vide da se neko ne zajebe.

Prebacivanje teme je cista glupost.

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 11 April 2012 02:05 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  266
Joined  2008-06-05

@nikolor
moj ti je savet da sedneš u kola i pravac Leskovac, ili gde već...ne bih mu oprostio ni dinara

Signature 

Apple MacBook Air \"Core i5\" 1.6 11\" (Mid-2011) + Superdrive
iPhone 4 16GB

Profile