http://www.macserbia.org/index.php?option=com_simpleboard&Itemid=26&func=view&id=84120&catid=35
Evo da preselimo ovu temu ovde, mada je dosta toga već rečeno. Drago mi je da su ljdui odvojili vreme i pročtali šta mi se desilo, pa bih samo nekima još odgovorio i na to sa kojim prodavcima sam imao dobra iskustva, redosled nije bitan, navodiću redosledom kako se setim i sa kojima nisam imao nikakav problem:
Selekta - kupio sam od njega za sebe i prijatelje četiri Lacie eksterna hard diska, svi rade bez problema već dve godine
Mundja - zamena uz doplatu, moj imac 24’ njegov 27’, koristim ga za grafički dizajn. ÄŒpvek mi ga je doneo na gajbu u februaru po onom kijametu i odneo moju mašinu.
fl45h - momak je došao iz NSa ugradio mi 8gb RAMa i novi hard u MBP, sve završili za pola sata - sve pohvale za profi, brzu i stručnu uslugu.
Sa Mariom nisam radio, ali ga moje kolege hvale.
Bratu je devojka uzela iP4, sve radi kako treba.
Pre 5-6 godina sam za drugaricu uzeo PBG4 od momka iz ÄŒačka, takođe doneo na gajbu, ne sećam se nicka.
Na jesen 2009 sam prodao svoju G4-ku i 20’’ Cinema momku koji ga je skoro ponovo prodavao, mislim da je Bax2003, znam daje mail bio Baxter Nervozna Dioda. Nije mi se javljao kasnije da je imao problema. U istom periodu sam prodao i svoj 15’ PBG4 SirNemanjaPro-u koji mi se takođe nije javljao, nadam se da su ih lepo služili kao mene.
Infinity - Hvala lepo nikad više, imate u detalje sve navedeno kako se ponašao, šta je prodavao, a šta mi je prodao.
Pozdrav svima i puno uspešnih transakcija!