< 1 2
2 of 2
Program kao Where is it - katalog svega?!
Posted: 04 March 2008 03:09 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

RedRott wrote:

Zasluzuje prvo mesto,bar dok se autor WhereIsIt-a ne smiluje i uslishi tvoju molbu;)

Ovo je zezanje a onaj ljubishin post je ‘lozenje’

Ne ljutim se, nego sam ljubomoran na vas shto imate Mac-ove od davnina,i to neke zverine,pa se josh dodatano skenjam kad me zezate.A ja mlad,zelen,neiskusan pa nesmem da se upustim u debatu jer ipak godine su to…;)

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 04 March 2008 07:24 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

bolje ikad nego nikad. Nek si samo ti presao na Mac, pa sad sto nije od davnina, nema ni veze. I to sto si ‘neiskusan’ neka te ne spreci da pitas, uvek ima ko ce ti pomoci. Da nije ovog foruma i ovih ljudi ovde, ja ne bih nikada (ili bih jako tesko i znatno sporije) saznao to sto znam i resavao probleme koji se usput pojave. Osecaj da nisam sam (zivim podalje od Beograda i na sastanku sam bio jednom) je nezamenljiv.

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 04 March 2008 07:36 PM   [ # 18 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

RedRott wrote:

RedRott wrote:

Zasluzuje prvo mesto,bar dok se autor WhereIsIt-a ne smiluje i uslishi tvoju molbu;)

Ovo je zezanje a onaj ljubishin post je ‘lozenje’

Ne ljutim se, nego sam ljubomoran na vas shto imate Mac-ove od davnina,i to neke zverine,pa se josh dodatano skenjam kad me zezate.A ja mlad,zelen,neiskusan pa nesmem da se upustim u debatu jer ipak godine su to…;)

HAHAHAHAHAAH…E ovo za godine ti je dobro… Kaze moja zena kad je videla - E lepo ti ga zavuko…hahahahaahahah

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 04 March 2008 08:18 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  542
Joined  2007-10-25

Pazi kantu jos uvek koristim i volim da imam tkz. portable aplikacije koje se ne istaliraju itd… jedna od tih je i WhereIsIt!

Kada sam presao na Mac-a znao sam da se gomila stvari ne istalira, cak pre OS X sistemi su se samo kopirali sa diska i radili su kao podmazani. Skines program sa neta ili kopiras sa diska gde ti volja, dvoklik i radiiii 😊

Zato je Mac to sto jeste!

Elem, prelaskom na MacOSX ja sam napravio listu programa koji mi trebaju i mogu da kazem da sam 99.9% resio 😊

Nedostaje mi samo pravi IRC klijent. Postoji free xChat ali mi se ne dopada kao mIRC. Pojavio se neki Linkinus ali mi ne radi. Nadam se da ce AdiumX uskoro da implementria IRC podrsku 😊

Profile

Posted: 04 March 2008 10:23 PM   [ # 20 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Colloquy je sav fancy i šta ti ja znam, ali mu je DCC radio krajnje očajno kad sam ga probavao, a kako mi DCC jedino treba od IRC-a, držim se X-Chat-a…

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 05 March 2008 01:13 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Snak bi trebao da ti riješi problem IRCovanja…

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile

Posted: 05 March 2008 02:49 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  542
Joined  2007-10-25

Da, nije los ni Snak. Za sada sam zadovoljan i sa XChatom ali kazem Linkinus mi se bash dopao ali ne radi!

Profile

< 1 2
2 of 2