Svi ste odavno već čuli glasinu da apple hoće da razvije svoj TV.
Ja nisam pridavao puno značaja toj informaciji, jer mi je po logici apple tv bio kompletan proizvod, koji može lako da se zamjeni u jednogodišnjim ciklusima, kako tehnologija napreduje.
Ukratko, izgledalo mi je kao još jedan appleov skup projekat koji ne bi doživio drugu verziju ili, vjerovatnije, kao obična glasina.
Jutros je appleinsider objavio vijest da su u pregovorima da kupe njemačkog proizvođača televizora. LOEWE je firma čja prezentacija umnogome podsjeća na appleovu. Već su sarađivali na remote aplikaciji za njihove televizore
Prilično zanimlljiv potez applea, gdje bi uzeli gotovu tehnologiju, prilagodili je, i ako ne upali, prodali.
Bas me interesuje sta ce na kraju svega toga biti a jos me vise interesuje kakav ce odgovori biti konkurencije. Kada je izasao iPhone i iPad konkurencija je mesecima unapred znala da ce se to desiti i nisu uradili nista da se poboljsaju pa da imaju konkurentan proizvod.
Izgleda da ni sami ne znaju sta mogu/sta moze da uradi proizvod dok Apple ne izbaci svoj…
Ja nikad nisam čuo za njih. Jedino se bojim da sve mogućnosti takvog televizora neće dolaziti do izražaja na ovim prostorima, s obzirom na naprednost provajdera. Ma, u stvari meni jedino treba opcija da mogu da prikopčam hdd sa filmovima na njega, što mi atv1 već odlično odrađuje.
Bum vidjeli 😊
u Becu odma pored Apple Store-a u Maria Hilfe Strrase je doticna radnja i ni jedan tv nisam video ispod 1000e cak je bio jedan beli sa cenom pravom sitnicom od 6900e 😊 😊
ni ja nisam cuo za njih dok nisam video radnju a radnja im je nalik na Apple Store
ma sve je to lepo Apple televizor…nego ko ce to posle da Jailbrekuje…oca mu bem…:)
p.s. Bu2nin….pitanje za tebe….da li gasis iz struje Appletv1,zbog grejanja….ili ga samo bacas u sleep….da ne otvaram temu,znam da ga imas duze vec…
Post edited by: amsterdamxxx, at: 2012/05/13 19:31
Loewe danas demantovao cijelu priču. Vraćam se na ubeđenje o preskupom propalom projektu.
Iskreno, mislim da projekat ni ne postoji. Imaju AppleTV, treba ga unaprediti, naročto korisnički interfejs, to je boljka svih ovih nazovi ‘pametnih’ televizora, a ostaviti proizvođačma TV-a da se takmiče oko ostalog.
Nisam ni ja siguran sta da mislim. Mislim da je rumor, a opet glasine su se pojavile u samoj biografiji.
A siguran sam da je preskupo da pokrenu razvijanje svog proizvoda. I ne bi im bio prvi skupi projekat sa koji nije dozivio drugu generaciju.
Loewe danas demantovao cijelu priču. Vraćam se na ubeđenje o preskupom propalom projektu.
Iskreno, mislim da projekat ni ne postoji. Imaju AppleTV, treba ga unaprediti, naročto korisnički interfejs, to je boljka svih ovih nazovi ‘pametnih’ televizora, a ostaviti proizvođačma TV-a da se takmiče oko ostalog.
Ja sa druge strane iskreno verujem da ce Apple do kraja godine ili da izbaci ili da najavi TV!
Vec se na sve strane prica o Retina Display macovima. Sve je veca i veca upotreba post PC uredjaja, a u tom smislu sve je vise i vise SMART televizora… pa bi bilo potpuno bezveze da se Apple ne pojavi i na tom segmentu… mislim da nije pitanje da li ce, vec kada ce se to desiti, jer kako i sam Jobs rece sve do sadrzaja! A ako pratite traceve, Apple je malo po malo na nekim sastancima sa raznim kucama koje imaju upravo to: sadrzaj!