Imam Apple Wireless Keyboard, i iscurela mi baterija unutra. Jedva sam otvorio onaj poklopac i izvadio baterije. E sad ostale su naslage unutra. Da li zna neko kako mogu to da ocistim, nekom tecnoscu ili cime vec?
onaj iz apoteke mislim da je 70%, al mogu ti reci da mi je trebalo dosta vremena da to ocistim.. kad ocistis samo je ostavi da odmori dok ne ispari alkohol
Jel nece da smeta ako ostane naslaga unutar?
Posto nikako da ocistim u potpunosti, ismirglao sam koliko sam mogao cistio alkoholom ali i dalje su naslage prisutne.
Da ne otvaram novu temu, sad pa imam problem sa misem i tu mi je iscurela jedna baterija.
Da li neko zna razlog sto dolazi do toga? Koristim one Energizer baterije koje sam i dobio uz misa i tastaturu, ali eto u svakom uredjaju iscurele.
Koje baterije druge da stavim da su kvalitetne i da ne dolazi do ovoga, samo mi se bezveze unistava kuciste misa i tastature?
Ja kad sam kupio magic mouse kupio sam isto apple charger sa 6 baterija koje idu uz njega. Da cuknem u drvo sve radi kao sat. Mislim da mi je ta investicija vredela svaku paru.
Uz tastaturu i miša sigurno ne idu punjive baterije. Generalno, mogao si ‘dizgineš’ dok si punio alkalne baterije. Prosečna punjiva baterija košta oko 300din komad, dok alkalne koštaju oko 3x manje.