iPhone 4 problem sa zvukom!!!!
Posted: 06 August 2010 11:19 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2010-06-11

Totalno cudna stvar, iako vidim da na netu ima zalbi Nije mi se do sad desavalo, najnormalnije uvek kad otpakujem iPhone zvuk kao i sve ostalo radi.

Danas otpakujem novi, pustim youtube i nema zvuka??? Pozovem ga, ne zvoni? A sve se cuje kad se stave slusalice. Vibrira normalno, restartovao sam ga , update ovao, nista ne pomaze.

Da li je on zaglavljen pa stalno misli da su slusalice prikljucene ili je neki drugi problem?

Ako moze pomoc ili neka sugestija..imam racun iz apple store a, mada ne znam koliko mi to ovde vredi.

Hvala unapred.

Profile

Posted: 06 August 2010 11:38 PM   [ # 1 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Uradi sledeće:

Stavi sluške i pojačavaj sa strane zuvuk, pisaće ti headphones na ekranu. Skini sluške sa telefona, pa opet isto radi, i vidi jel piše ringer ili headphones kad pojačavaš i smanjuješ. Ako piše ovo drugo, onda je nešto zaglavljeno, ako piše prvo, crknut zvučnik…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 07 August 2010 12:39 AM   [ # 2 ]
Member
RankRankRank
Total Posts:  55
Joined  2010-06-11

Crko zvucnik….ne mogu da verujem. Jel to moram preko da reklamiram ili mogu ovde nekako uz racun iz apple store a da reklamiram???

Haos…

Hvala na savetu u svakom slucaju.

Post edited by: seven, at: 2010/08/07 02:37

Profile

Posted: 07 August 2010 10:31 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Ako hoćeš da ti ga zamene za dž. moraćeš gde si ga nabavio - ako hoćeš o svom trošku da ga servisiraš, idi u Čonč u Novom Sadu 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 25 July 2012 09:48 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  164
Joined  2009-12-02

I meni se desio ovaj problem posle godinu i kusur dana. Zvuk samo odjednom stao. Citao po netu i ljudi kazu da je u pitanju prljavstina. Ja ocistim dock dole ispod home dugmeta, zvuk se vrati na par sekundi, onaj volume bar ponovo ima ali nestane opet. Zvao sam servis u Balkanskoj oni kazu da je to problem do flat kabla. Da li je to istina? Ili samo hoce da uzmu 3500 din.

Da li znate jos neki povoljan servis u Beogradu mozda?

I ako neko zna neko resenje neka javi.

Hvala unapred,
Pozdrav

Profile

Posted: 25 July 2012 11:09 AM   [ # 5 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Macola servis.

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 25 July 2012 12:10 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  2279
Joined  2010-04-06

Ne smatram da su mi konkurencija, posto malo radim telefone i iskljucivo iphone, ali taj servis u NS (CONC) zaobidji, jer su mi 3 telefona koja su prosla i stajala u njihovom servisu po 2-3 meseca, prosla kroz ruke, popravljena kod mene, a bili su u katastrofalnom stanju. Za iphone kod njih NE, za druge modele ne znam. Bilo koji drugi servis DA.

Post edited by: fl45h, at: 2012/07/25 12:10

Signature 

 http://www.idoktor.biz Servis i prodaja Apple uredjaja u Novom Sadu 

Profile

Posted: 25 July 2012 09:44 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-12-02

Zvao samMacolu nikad nisu ni culi za problem. Tako da kod njih tesko da cu otici. A speaker je dobar a to znam tako sto kad nekog zove i stavim na speakerfon cujem sve normalno. Takoje, kada me neko zove sve mi zvono. Izgleda da je stvarno otisao flat kabal kod docka, pa pravi neki spoj. Mozda je unutra teleofn prljav do zla boga

Cim se vratim za Bg radim restore pa ako ne pomogne idem u servis. U svakom slucaju javljam

Profile

Posted: 27 July 2012 08:02 PM   [ # 8 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-12-02

Update:

Danas mi je iz cistog mira proradilo na 5 minuta. Volume dugme radilo normalno. Potom ponovo isto.

Sada sam uradio potpuni restore, i opet isto. Radilo jedan minut. Dakle, ovo je hardverski problem. Ili je otisao flat kabl kod docka, ili treba da se ocisti.

Javljam sta sam uradio

Profile

Posted: 28 July 2012 01:52 PM   [ # 9 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-12-02

Problem rešen!

Telefon je odnet u Servis i ustanovljeno je da je problem u flat kablu i celom docku. Voda ušla, ima neki indikator koji je crven, a treba da bude beo.

To je sve zamenjeno, i sada radi normalno.

Zato nikad telefon u kupatilo sa sobom i dalje od vode 😊 eto lako voda ulazi. Inače taj deo je koštao sa radom 3.800 dinara da znate

I želim da pohvalim taj servis u Balkanskoj ulici (0112688193). Drugi put da sam kod njih i jako su ljubazni, brzi i uslužni. Oduševljen sam njima.

p.s.

Ako admini smatraju da je ova reklama neprimerena neka obrišu samo taj deo. hvala

Profile

‹‹ Cene iPhone 4      Zakucao 3gs na 4.0.1 ››