HP LaserJet 3050 nema scan u ML
Posted: 12 August 2012 02:44 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  164
Joined  2009-12-02

Još jedna od gluposti koja se desila zbog Mountain Liona jeste ukidanje scan opcije za HP LaserJet 3050 kao i tonu drugih štampača.

Iako mi je štampač vrhunski radio, odjednom sam posle ML downloada, posle par dana, dobio update za drajvere. Rekoh, ne može da škodi. Skinem to, kad odjednom ne mogu da printam više. Nađem rešenje na netu kako da rešim taj problem, omogućim printanje, ali odjednom nema više scan.

Pogledam supported printers na apple.com i vidim da moj štampač više nema scan, iako je imao do pre par dana.

Strašno!

Ako neko ima neko rešenje, bilo bi sjajno

p.s. HP Director program preko koga sam skenirao do pre par dana, više ne radi :(

poz
z

Profile

Posted: 12 August 2012 08:29 PM   [ # 1 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  39
Joined  2010-11-30

I ja sam trazio resenje za moj problem ( HP 5550 stampa samo crno belo , nema setup za podesavanje color ) ali i dalje ne uspevam da ga resim ! Mnogo stvari za starije uredjaje su izbacili !

Profile

Posted: 12 August 2012 09:58 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-12-02

Najveća greška koju sam mogao da uradim jeste da se upgrade-ujem na ML

Toliko sam razočaran u Apple da nemam reč. Ovo ni Microsoft ne bi sebi dozvolio.

Bruka živa.

Toliko bagova, toliko prijavljenih greškama, ljudi pizde, katastrofa. Nikada se ovako nešto nije desilo. Dok je Lion bio potpuni win, sa bugovima i greškama koji su statistička greška, ML ima neverovatno mnogo bagova. Ne znam šta im bi :(

Inače, neko je negde rekao da je HP naložio tako apple-u. Sumnjam, ali moguće. Zato sam poslao pismo HP-u i pitao ih o čemu se radi i kada ćemo imati scan mogućnost

Preporučujem i tebi da pišeš HP-u

poz

Profile

Posted: 13 August 2012 10:58 AM   [ # 3 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Ja samo da da dodam da hp više ni u ludilu neću da pustim u kuću… Na poslu imam Lion i HP M1217 gde dobijaš diskove na kojima su drajveri koji ne rade, iako piše da rade. Ovo pri tom uopšte nije propust apple-a jerbo nit su oni dužni da daju drajvere za štampače, niti su vam prodali štampač... Kako možete da poistovećujete greške koje HP ima sa supportom apple-a? Takođe, na poslu su mi pri ruci i 3 novija računara (iMac 27, MBA 11 predhodne generacije i MBA 13 poslednje generacije, i na njima ML radi ko podmazan)...

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 13 August 2012 08:35 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2009-12-02

Čiko, pa lepo mogu 😊

Jer, kupio sam štampač radi. Instalirao ML, radi. Odjednom dobio drajvere od Apple-a, preko App store-a, ne radi. Iz čsta mira ukinut scan opcija. Koga da krivim? Zašto je Apple dozvolio da se ogromnom broju štampača ukine scan opcija iz čsta mira? Čak i da je HP to hteo (u šta ne mogu da poverujem, jer što bi to zahtevali?) Apple nije smeo da dozvoli to.

I verujem da je u pitanju neki veliki bug, pa su zato skinuli podršku za scan, da bi se oprali. Ovo što je Apple uradio sa ML nisam očekivao.

I meni na macbook airu ML radi lepo, ali na iMac-u sam imao veliki broj bagova i problema.

Profile

‹‹ MOVED: APPLE TV 2. Gen      formatiranje ››