Ne znam za vas, ali ja se nesto i nisam odusevio novim ajfonom. Verovatno sto sam i ranije video dizajn, novosti… pa mi ova prezentacija nije bila nesto posebno ocaravajuca kao sto su ostale. Inace bas me interesuje kako lezi u ruci ovaj malo izduzeni ajfon od 4 inca, na slikama i ne izgleda nesto privlacno (duguljast); ali verujem da znaju sta rade i da su morali tako da dizajniraju da bi bas lezao u ruci, za razliku od SG.
ja sam zadovoljan sad kad gledam šta se izdešavalo.
Moslio sam da će iMac refrešovati, ali to izgleda ostaje za oktobar.
A ovdje sam ja bio za vrijeme eventa. Umrite.
[img size=350]https://pbs.twimg.com/media/A2m-ybJCUAASFM5.jpg:large[/img]
Standardno nezainteresovan za iPhone, standardno balavim za iPod touch, mada me i novi nano dirnuo B) Cekam da vidim sta ce da bude sa potencijalnim maleckim iPadom, pa da vidim sta cu i da li cu nesto da pazarim.
na zalost nano sim nece biti kompatibilan, iako se ovi manji chipovi na mikrosimu mogu iseci na tu velicinu, ja vec gledam neki programator i nano SIM kolicinu 😊
Neko napisa na Benchu da su nano-sim stigle u Telenor pre 7 dana i da se testiraju… A stižu novi telefoni od HTCa i Nokie koji će koristiti nano-sim pa su nabavili i zbog dotičnih 😉
Posle official videa i fotki…već druga pesma… I mislim da mi se prvi put u životu više sviđa beli 😊
Meni se jedino ne sviđa što nisu podržali LTE frekventne opsege Evropske digidalne dividende, kako se zovu, na 800 MHz i 2600 MHz.
Dosta skup telefon, koji jednog dana kada proradi LTE punim kapacitetom, neće podržavati isti u navedenim opsezima.
Mada možemo da posmatramo i sa druge strane, da eto već imaju jedan zadatak koji treba ispraviti u novoj verziji.
Daj Bože da je istina to za Telenor i ostale. Koliko im je ono trebalo da omoguće mikro-SIM? Jedno godinu dana, čni mi se.
Nego, koji su to HTC i Nokie sa nano-SIM karticama, čsto da pratim kada će da stignu kod nas?
Mislim da grešiš...ja sam ovu moju 4ku kupio u novembru 2010te i nisam sekao karticu već zamenio…ako je predstavljen isto u septembtu…znač za par meseci su nabavili 😉