Javascript radi primetno brže, što se oseti na većini aplikacija. Ako ništa - ovo je ozbiljan razlog za upgrade.
Mail VIP je korisna opcija, ali ja imam svoja GMail pravila i labele, pa mail deluje pretrpanije. Više bi voleo da su smanjili broj nivoa do same poruke, kao i da podrže kontinuirano čtanje novih poruka.
AppStore je spor, ima previše detalja i premalo sadržaja.
Mape su krš. Kada sam prvi put otvorio, dobio sam plavu kuglicu i ništa. Ok, ajde da sačekam da se učtaju ulice. Međutim - ništa. Od Beograda ima E75, Ibarska i Pančevački put.
Nisam neki aktivni korisnik - radim od kuće i to uglavnom noću, i ne treba mi neko navigaciono 3p rešenje. Koristio sam mape u smislu ukucam naziv firme ili adresu u Beogradu i ovaj je nađe, pokaže put i to je to.
maps.google.com radi, i može da se doda na home screen. Pri tome je sporo i sporo. Ovo ispade downgrade za mene.
Postoji nada da će se vremenom biti dodato više detalja, ali se mora imati u vidu da se google mape već godinama slobodno popunjavaju.
Voleo bi da vidim detaljan prikaz Beograda na nivou planplus-a. U stvari, zašto planplus nema iOS aplikaciju? Imaju li neki api?