iPhoto problem
Posted: 20 September 2012 08:41 PM
Member
RankRankRank
Total Posts:  93
Joined  2007-09-14

Posle najnovijeg update-a iPhoto-a isti nece da funkcionise.Puko mi je na samom startu prilikom otvaranja i sad kaze da ponovo gradi bazu.Dodje do 100% i opet pukne.Jel ima neko slican problem???

Signature 

iPhone 4
iMac 21.5\\\\\\\\\\\\\\\"
iPod first gen

New iPad

Profile

Posted: 20 September 2012 09:06 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  542
Joined  2007-10-25

Posle upgrejda na 10.8.2 otvorio mi se iCloud panel gde sam video da treba i iPhoto da se upgrejtuje… kliknuh i za njega na upgrade. Sve je proslo ok.. kada sam ga pokrenuo pitao me da upgrejduje bazu sto je i uradio i ovaj put za razliku od svih dosadasnjih kada sam kliknuo na Photostream uredno mi je pokazao sve slike 😊

Dakle bez problema! Nisam ti bash pomogao ali reko cisto da kazem svoje iskustvo…

Profile

Posted: 20 September 2012 09:14 PM   [ # 2 ]
Member
RankRankRank
Joined  2007-09-14

Pokusao sam sad direktno na disc utility da popravim permissions ali izgleda da nije uspelo.Ovo mi se do sada nije desilo a nisam uspeo da nadjem nikakav clanak na netu da jos neko ima problem…

Signature 

iPhone 4
iPod first gen

New iPad

Profile

Posted: 21 September 2012 06:51 PM   [ # 3 ]
Member
RankRankRank
Joined  2007-09-14

Problem resen,da pomognem nekom ako mu se isto sranje desi.Elem,nista od ponudjenih opcija nije uspelo,pa sam na netu nasao da mora da se izbrise fajl

com.apple.iPhoto.plist

nalazi se unutar iPhoto.Kada se izbrise,opet se ide na cmd+alt dok otvaras iPhoto i izaberes rebuild library (poslednja stavka).
Uspesno kod mene.

Hvala svima koji su bar procitali post i potrudili se da mi pomognu.

Signature 

iPhone 4
iPod first gen

New iPad

Profile

‹‹ PathFinder      Čitanje PDF-a ››