Little Snitch > koliko je koristan?
Posted: 03 April 2008 12:31 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Nasao sam ovaj program i stavio ga na komp, jako lepo radi,sasvim je funkcionalan i ne trosi mnogo resursa… e sada koliko je on meni ustvari zaista potreban u svakodnevnom radu?

Imam MSN,Skype i iChat od mesengera Firefox,Camino ili SeaMonkey od pretrazivaca i nekada upalim LimeWire da downloadujem nesto sa neta.. inace sam ‘obican’ internet korisnik

Imam josh 3 PC-a u lokalnoj mrezi i to je sve….

Posto mi je PB G4 malo stariji trudim se da ga ne opterecujem nepotrebnim programima,a poshoto sam za ovih par meseci koliko sam na OS X dosta napredovao vec imam iskustvo sa vecinom meni potrebinh aplikacija,tako da trazim vase misljenja o ovoj…

Hvala

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 03 April 2008 01:59 AM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Ako koristish piratske softvere LS ti je neophodan…

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile

Posted: 03 April 2008 12:04 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1028
Joined  2007-03-14

Takođe koristim Little Snitch i veoma sam zadovoljan sa istim, jer me pita za svaku konekciju ponaosob (dakle, IP adresu, port i aplikaciju) i vizuelno mi prikazuje koje sve aplikacije se kače na net…

Inače, nikako da riješim problem registracije, pa sam se u posljednje vrijeme počeo razmišljati da ga kupim za onih 24 dolara koliko košta…

Signature 

It’s the ride that matters, not the bike…

Profile