poludeo jaPod!!
Posted: 11 April 2008 03:42 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  116
Joined  2008-02-05

oko septembra godine 2oo7,postao sam pocasni vlasnik ipoda nano trece generacije…za owih osam meseci ipod je ostavio fenomenalan utisak na mene kao player,ali izgleda da sam bio te srece da sam dobio malo problematicniji primerak…naime,josh od prwih dana baterija je jako kratko trajala tako da sam je punio malte ne swaki dan…posle jedno mesec dana baterija je nastawila sa radom za koji je i predwidjena(kada me je prosla potreba za igricama na ipodu)sto je znacilo punjenje jednom nedeljno…pojawljivali su se razni problemi koji su bili po mom misljenju sofwareske prirode(cesto mi se desawalo da ipod ne reaguje na komande,sporo radi,ne zeli da se ukljuci)sto je dowodilo do potrebe za cestim restartowanjem…taj problem josh nisam iskorenio iz razloga sto koristim PrC i internet brzine 45kbs…swe to sam trpeo bez wecih muka,do nedawno kada mi se desio problem koji me je zabrinuo…bateriju sam ispraznio do tog niwoa da nije mogao da se ukljuci(bio sam na putowanju a zaborawio usb)...kada sam se wratio kuci(oko 2 sata posto je baterija crkla)powezao sam ipod preko usb na komp kako bih sproweo punjenje…ipod je pokazao jabucicu i pojawio se natpis connected,swe kao normalno…ali se posle par sekundi ipod ugasio i opet poceo swe od pocetka sa jabucicom…pomislio sam da nes nije u redu sa pcom pa sam ipod powezao sa drugim pcom,ali nista se nije menjalo…tada sam wec poceo da psujem windows,billa,toshibu i utako usb na reciver koj ima usb ulaz…stwar se i dalje nije menjala…sta sam moogao da uradim,ostawio ipod da se pali/gasi i otisao na spawanje…sutradan ipod je pokaziwao punu bateriju i swe je radilo normalno…zato sada zelim da pitam sa li se nekome desawaju owakwi problemi i da li mozete da me posawetujete sta da cinim…unapred hvala!!!

Post edited by: gaargod, at: 2008/04/11 16:05

Profile

Posted: 11 April 2008 07:25 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

za pocetak mogao bi umesto w da pises v B)

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 11 April 2008 10:16 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  116
Joined  2008-02-05

jbg navikao sam se na mobu da kucam w umesto v jer mi lakse da jednom lupim 9 nego tri puta 8…samo mi nije jasno sto je to preslo na tatasturu…:huh:...any advices?

Profile

Posted: 11 April 2008 10:37 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1910
Joined  2005-09-24

instaliraj iTunes kod nekog ko ima brzi pristup internetu i uradi Restore pa cemo videti

Signature 

Mac Pro 5

Profile

Posted: 12 April 2008 12:47 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1306
Joined  2005-10-14

Shto reche Andrej, restore bi trebalo da pomogne…waljda.. 😊

Signature 

\"The defining characteristic of Windows users is that they have an incredible ability to put up with any crap that is shoved in front of them.\"

http://www.mpeg2works.com/bannercb.jpg

Profile