konvertovanje ?
Posted: 30 November 2012 02:32 PM
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  33
Joined  2010-08-04

Kada skinem film, obicno ima extenziju .avi i titl exteziju .srt

Neke filmove ne mogu da skinem u tim extenzijama.
Da li mozete da mi pomognete i kazete sa kojim programom mogu da konvertujem extenziju .mp4 u extenziju .avi
ili da li postoji program koji moze ove dve extenzije da spoji
i da napravi film sa titlom.

Imam instalisanu VisualHub.app ali nece da konvertuje .mp4 u .avi

Da li postoji program sa kojim mogu titl u extenziji .sub da konvertujem u extenziju .srt

Unapred zahvalan baned3s

Profile

Posted: 30 November 2012 03:51 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  864
Joined  2007-11-26

sa handbrake-om mozes da nalepis titl i da uradis konverziju probaj ga radi fino

http://handbrake.fr/downloads.php

Profile

Posted: 30 November 2012 06:54 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1362
Joined  2008-06-03

Cekaj,Kako ne mozes da skines???pojasni malo….

Signature 

MacBook Unibody 7.1
MacPro 2x2.66 Ghz Dual Core Intel Xeon..
i par Android igracki…...

Profile

Posted: 01 December 2012 01:40 PM   [ # 3 ]
Jr. Member
RankRank
Joined  2010-08-04

postoje stari filmovi koji nemaju eztenziju .avi vec se mogu naci samo sa .mp4 i titlom .sub

Profile

Posted: 01 December 2012 01:53 PM   [ # 4 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Za prebacivanje iz .sub u srt instaliraj win (parallells) i skini subtitle workshop, sa njim možeš da radiš šta god hoćeš sa prevodom. Za konverziju videa:

zašto baš mora avi?

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile

Posted: 01 December 2012 11:34 PM   [ # 5 ]
Jr. Member
RankRank
Joined  2010-08-04

jedino sa .avi i srt.  mogu da spojim video i titl sa programom Tose Serbian. Ako imam .mp4 i .srt ne mogu da ih spojim.

Savetovano mi je da sa HandBrake mogu da uradim, probao sam i nisam uspeo.  Sa njime mogu da napravim film za iPod iPhone,  ali ne umem da napravim DVD za gledanje preko TV

Profile

Posted: 02 December 2012 10:14 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  761
Joined  2009-11-22

Zar ti nije jednostavnije da ulozis koji dinar u ‘media player’ koji ces da spojis sa tv-om i da gledas filmove direktno sa hdd-a ili mem.sticka(nebitno u kojem su formatu {ntfs/HFS+} ) i nebitno da li je avi,mkv,mp4 kao i .srt individualan ili lepljen ???

To ti je moja preporuka i na dvd ‘przenje’/pustanje mozes za zivota da zaboravis !

Signature 

MacBookPro5

Profile

Posted: 02 December 2012 11:12 PM   [ # 7 ]
Administrator
RankRankRankRank
Total Posts:  3201
Joined  2005-05-07

Mislim, glupo je da sad mi ovde pričamo nekom šta treba da radi/kupi, ali evo ja sam kupio sredinom ove godine neki grundigov Led TV koji u sebi ima media player, pušta sve, apsolutno sve (avi, divx, mp4, mkv, i naravno sve to sa soft prevodom u fajlu, a i eksternim .srt fajlom.) lagan je za rukovanje ko i svaki player na kompu, a i na daljincu su sve kontrole, čak ima i autoplay, čm zabodeš usb memoriju, odmah te pita da li hoćeš da puštaš filmove/muziku/slike. TO je mnogo pametnije rešenje nego da se režu diskovi i konvertuju svako malo, jer je, internet, što se tiče filmova postao pravi buvljak, a i kodeci kao što je divx padaju polako u zaborav jer je mpeg4, h.264, a boga mi i uskoro h.265 preovladao… Zato je isplativost ulaganja u neki player odlična stvar…

Signature 

———————————————————————————————-
MacBookPro16,1
iPhone 13Pro

Profile