ebay kupovina sa Visa Virtuon karticom?!
Posted: 12 April 2008 08:46 PM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  658
Joined  2007-11-16

Pokusao sam da kupim neshto na ebayu Visa Virtuon platnom karticom i nema shanse,namucio sam se ko najveci crnac

PayPal ne podrazava nasu zemlju tako da nisam mogao tamo da se (normalno registrujem) pa sam odustao

a na ebay nigde nemam opciju placanja sa kartice (klasicnim kucanjem i odabirom)

e sada na sajtu banke, ebay je podrzan od strane virtuon karice…

Moja adresa stoji u registraciji a primarna shipping adresa je od drugara u Washingtonu

treba mi bilo kakav savet/metod/postupak da platim vishe to shto sam hteo ili da njemu posaljem pare sa te kartice

Kada sam se registrovao na ebay i ukucao broj karice automatski mi je skinut 1 EURO sa racuna i receno mi je da je nalog aktivan

Iskustvo josh jednog poznanika su ista…

Signature 

MacBook Pro 2.16 (2.2)

Profile

Posted: 12 April 2008 09:08 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  3952
Joined  2007-11-19

Virtuon vise ne radi moras da imas ili kreditnu VISA ili izvadi debitna VISA Vojvodjanske banke (za ovu karticu ima da se nacekas) ili probaj sa MasterCard-om. Npr. vecina mojih drugova je kupovala Virtuonom na juno.co.uk muziku i eto od neki dan nisu vise u stanju tj. ne moze, zasto to niko ne zna.

cini mi se da Vojvodjanska Banka ima i neku Internet VISA karticu, kazu ljudi da onda odradi posao.

Post edited by: Markooo, at: 2008/04/12 21:10

Signature 

http://www.macintosh.rs

Profile

Posted: 12 April 2008 10:58 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  1850
Joined  2006-11-24

Nemoj da se zezaš sa PayPal-om ako nemaš neku legalno registrovanu platnu karticu iz neke države koju oni podržavaju.

Imaš na eLiteSecurity-u pričanije o PayPal-u u kome sam i ja sudjelovao dok je to sve išlo lepo (pre 2-3 godine); a sve ove nove budževine koje su ‘radile’ su se uglavnom završavale tako da PayPal zaključa account otvoren sa nekom našom karticom i da time zaključa i pare koje su trenutno na tom računu (pričalo je nekoliko njih da su uzeli da plate nešto sa eBay-a, da je PayPal povukao pare sa kartice (kao što i treba); ali da je za nekoliko dana stiglo obaveštenje da je račun zaključan, a prodavac nije dobio pare).

Ako oni lažu i ja lažem.

Inače, ako ti je registracija na eBay-u prošla, to je onda ono što Raiffeisen kaže da ‘podržavaju’ eBay 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 13 April 2008 02:28 PM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

Dachaz wrote:

Inače, ako ti je registracija na eBay-u prošla, to je onda ono što Raiffeisen kaže da ‘podržavaju’ eBay 😊

http://www.raiffeisenbank.co.yu/srpski/ret_services/virtuon_places.asp

Signature 

Profile

Posted: 13 April 2008 03:43 PM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Jašta, piše eBay a ne PayPal - čoveku je prošla registracija na eBay-u, therefore - eBay je podržan 😛

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 13 April 2008 04:10 PM   [ # 5 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2007-11-19

al eto podrzan je u juno.co.uk (Juno Records) pa se opet ne moze kupovati nista sa toga sajta :blink:

Post edited by: Markooo, at: 2008/04/13 16:11

Signature 

Profile

Posted: 13 April 2008 05:18 PM   [ # 6 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2006-11-24

Eh, pa i sam reče ‘od neki dan’... Raiffeisen sigurno ne prati baš redovno ko ih prima a ko ne 😊

A i ko zna, možda će Juno da proradi sa ovogodišnjim karticama…
Tako je meni bilo na GoDaddy pre godinu dana - od jednom su prestali da primaju moju karticu iako sam im returning customer već jedno 5 godina, i kad sam izvadio novu (mesec dana nakon tog odbijanja) - sve je bilo ok (i dalje je).

Jeb’ga, internet je za nas i dalje (u svakom pogledu) lutrija 😊

Signature 

Carnival of Flesh

Profile

Posted: 13 April 2008 08:51 PM   [ # 7 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7587
Joined  2005-04-28

Meni Societeova Visa Classic radi godinama sa GoDaddy-em.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile