< 1 2
2 of 2
iPhone 5
Posted: 06 December 2012 06:26 PM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  411
Joined  2006-04-01

Veliko hvala za Telenor info, ja sam pitao pre 10-tak dana i nisu imali još. A 5-ca se upravo restoruje tako da su nabavili taman na vreme.

Profile

Posted: 07 December 2012 08:12 AM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

aleck wrote:

Veliko hvala za Telenor info, ja sam pitao pre 10-tak dana i nisu imali još. A 5-ca se upravo restoruje tako da su nabavili taman na vreme.

Isti slučaj i kod mene, kada se vratih sa iPhoneom pre dve nedelje nisu imali, pa sam isekao karticu, prekjuče uđoh u Telenorovu radnju kod Beograđanke i pitah ih, kažu ima.

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 02 January 2013 06:06 PM   [ # 18 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  31
Joined  2011-05-14

Ako postoji potreba da se otvori kao posebna tema, neka moderator sredi. Po mom ličnom mišljenju, može i da se nastavi u ovoj temi. Interesuju me lična iskustva ljudi koji su kupili iPhone 5. Čitao sam na drugim forumima, ali mi treba još mišljenja.

Najveći problem mi predstavlja skidanje boje sa crne verzije. Iskustva su podeljena, nekome je posle par nedelja je počela da se skida boja, a nekome nije. Ostale mane, mi nisu toliki problem. Hoću da kupim crnu verziju, jer mi se sviđa, a belu nisam video uživo, a ona nema problem sa skidanjem boje.

Zamolio bih vas da podelite i svoja iskustva i mišljenja.

Profile

Posted: 02 January 2013 09:37 PM   [ # 19 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

Kažu da je problem sa skidanjem boje odavno rešen. Ja sam kupio beli pa ne znam, više mi se sviđa. B)

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 03 January 2013 12:08 AM   [ # 20 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  31
Joined  2011-05-14

A gde si to čuo (pročtao); jer sad prvi put čujem za tako nešto? Znam da su pronašli koji telefoni su oštećeni u proizvodnji i koje su kupci dobijali takve, ali za ovaj info ne znam. Ako je to stvarno istina, onda dileme nema. 😊

Profile

Posted: 07 January 2013 02:59 PM   [ # 21 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  231
Joined  2007-02-20

Imam crnu verziju. Hteo sam da kupim belu što zbog problema sa skidanjem boje, što zbog same estetike - više volim beli, ali je ispala povoljna prilika za crni i iskoristio sam je. Boja se jeste malo skinula na par mesta, nažalost. U pitanju su tačkice na ivicama, vidi se samo pod jačm svetlom, ali opet… I to se sve desilo iako masku nisam skidao od prvog trenutka. Mislim da se to desilo samo od sebe, a ne grebanjem, osim ako nije već bio izgreban u fabrici, a da je meni promaklo da to primetim (dešavalo se ljudima i to). Opet kažem, ne vidi se to previše, ali ne bi smelo da se desi na takvom uređaju. U pitanju je rana serija, kupljena u Švajcarskoj, možda su to sredili kasnije.

Ostalog što se tiče, prilično sam zadovoljan. Telefon je brz i pouzdan, ekran odličan i sve je kao što bismo očekivali. Samo iOS deluje malo bajato i na momente nekonzistentno i loše realizovano. Ne ispod haube, tu je drastično napredovao za sve ove godine, već što se tiče estetike i interfejsa. Nadamo se da će Sir Jony Ive to ispraviti u narednim verzijama, sada kada je postavljen na kormilo te ekipe. 😊 I da, naravno, mape za Srbiju ne postoje, ali je tu od skora odlična native Google Maps aplikacija.

Profile

Posted: 07 January 2013 06:45 PM   [ # 22 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2005-04-28

cvrle wrote:

A gde si to čuo (pročtao); jer sad prvi put čujem za tako nešto? Znam da su pronašli koji telefoni su oštećeni u proizvodnji i koje su kupci dobijali takve, ali za ovaj info ne znam. Ako je to stvarno istina, onda dileme nema. 😊

Video sam jedan koji se za dva meseca nije ogrebao, a nije da je baš pažen. B)

Signature 

Profile

< 1 2
2 of 2
‹‹ iPhone 4s kupovina SAVET!      iPhone5 dizajn ››