Da li neko iznajmljuje iPade na par dana?
Posted: 16 January 2013 07:35 AM
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  835
Joined  2008-12-28

Kao sto naslov kaze, ‘da li neko iznajmljuje iPade na par dana’?

Trebace mi komada dva, treca ili cetvrta generacija, retina display, wifi+cellular verzije. Idealno sa aktivnim 3g (ili vec koja ide za mobilnu mrezu) karticama ali moze i bez.

Ako to radi neko od trgovaca a ja nisam upoznat (iStyle, Macola) jos bolje. Ako imate samo jedan iPad a iznajmili bi ste ga na par dana moze i to.

Trebace negde u prvoj polovini Februara, na 2-4 dana. Placanje po dogovoru. Ukoliko iPad vec ima mobilnu karticu, placanje svih troskova prema mobilnom operateru za period iznajmljivanja.

Kontakt na dpx3001 na gmail.com

Profile

Posted: 16 January 2013 12:11 PM   [ # 1 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-12-28

Zaboravih:

iPadi ce se koristiti za snimanje promo videa, na vise lokacija u Beogradu. Posto snimanje traje dan ili dva mozete sve vreme biti na setu gde je i iPad—tako da zapravo nikad ne napusta vidik.

Ultrasigurno, iPad se nigde ne nosi van pogleda vlasnika a lepo se placa.

Profile

Posted: 19 January 2013 07:23 PM   [ # 2 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-12-28

Jedan iPad rezervisan, trazi se jos jedan.

Snimanje traje jedan ili dva dana i planirano je za vikend 9-og februara. Ukoliko bude nekog kijameta bice odlozeno za pocetak marta. U svakom slucaju se desava za vikend tako da mozete biti na setu i pratiti sta se radi sa iPadom.

Kusturici je u poseti Monika. Mi (za sada) ne mozemo da organizujemo tako nesto ali bas Vas iPad moze da bude glumac u promo videu za iPad App of The Year 2013 😉

Profile

Posted: 20 January 2013 07:39 AM   [ # 3 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  537
Joined  2008-03-04

Nemam iPad, al’ baš me interesuje kolika mu je ‘dnevnica’, ako može da se zna 😊

Signature 

Bill: What"s that? > Jobs: It"s an iHouse! > Bill: But it"s got no windows!? > Jobs: Exactly! Hahhahaha! 😊

Profile

Posted: 20 January 2013 11:36 AM   [ # 4 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Joined  2008-12-28

Dnevnica je 30 evra za dan, 45 za dva dana. 99% ce trebati jedan dan.

Teoretski, ako bi iznajmljivao iPad po ceni od 30 evra, za 15 dana ceo iPad bi se isplatio, tako da smatram da je fer ponuda.

Profile