Ipak radi, ali mora onako prilično jako da se pritisne. Takođe, nekako kao da nije dobro definisano, ne oseća se taj trenutak pritiska. Jel ovo normalno, meni se ne čni?
Ipak radi, ali mora onako prilično jako da se pritisne. Takođe, nekako kao da nije dobro definisano, ne oseća se taj trenutak pritiska. Jel ovo normalno, meni se ne čni?
koko mislis jako pritisne?
sta se desi kada ga ‘normalno’ pritisnes?
markooo wrote:
sta se desi kada ga ‘normalno’ pritisnes?[/quote]
Toliko jako, da mi je trebalo 2 sata da provalim. Kada ga pritisnes normalno, kao svakog drugog misa, ne desi se apsolutno nista. Malo ulegne dugme i to je sve,
markooo wrote:
sta se desi kada ga ‘normalno’ pritisnes?
Toliko jako, da mi je trebalo 2 sata da provalim. Kada ga pritisnes normalno, kao svakog drugog misa, ne desi se apsolutno nista. Malo ulegne dugme i to je sve,
ja dok sam ga imao kada bih pritisnuo dobio bih isti rezultat bilo da sam jako ili slabo pritisnuo. mada posto sam ga koristio za igranje counter-strike-a tako da sam skrol koristio (kada ga pritisem) za ulazak u meni gde bi kupovao oruzija, drugim recima cesto sam ga korsitio tako da sam se mozda i navikao na to ‘jako’ pritiskanje.
probaj da instaliras Logitech Control Center novu verziju, i raspitaj se u vezi tog skrola na Logitech-ovom zvanicnom forumu
Kada sam imao problema sa Mighty Mouse-om, na netu sam pročtao zanimljiv predlog za čšćenje. Kaže tip da se iz njega povade baterije, ako je bežični i onda potopi u što čstiji alkohol (100% po mogućstvu). Treba ga ostaviti tako potopljenog par minuta, to bi trebalo da otopi nečstoće, a ne bi trebalo da ga ošteti uopšte. Navodno je on probao i efikasno je. Nisam probao, ali me živo interesuje da li uspeva.
Ja sam koristio alkohol, ali sam natopljavao one štapiće za uši u alkohol, pa mazao na kuglicu i okretao je, a onda krvnički kotrljao kuglicu po čstom papiru u krst. I tako jedno 20 puta. A onda je miš prestao da skroluje u potpunosti na kuglicu, već sam pomislio da sam ga načsto pokvario. Ujutru uzmem da probam, radi perfektno i od onda je prošlo tri meseca bez da je kuglica jednom štucnula.
Bogme, kod mene ne drži 9 dana, pa da je bog.
Ili ga ja mrdam više nego što si ti ili sam dobio faličan 😊
Scroll Enhancer je u:
/Library/InputManagers/LCC Scroll Enhancer Loader
Meni je, konkretno, ubijao Growl i MPlayer (a možda i još nešto što nisam primetio, pošto sam ga trpeo čtava dva dana, tj. dva dana mi je trebalo da lociram krivca 😊).
Srednji klik je po defaultu za prebacivanje između click-to-click i free spin moda, da te to ne zeza?
Ja se slazem sa markooo-m i Dachaz-om da pri izboru misha treba izbegavati MightyMouse..Jesam hard core Apple fan, ali brate, imam 4 /i slovima chetiri/ mrtva MIghtyMouse-a u ormanu…Znachi strugo, briso, nalivo rakijom, radio sve zivo i prokleta kuglica nece pa nece…