< 1 2
2 of 2
Sites folder i Mountain Lion
Posted: 01 March 2013 08:21 AM   [ # 16 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  7586
Joined  2005-04-28

To najbolje sam proceni.

Kakve to veze ima sa Mac OS X-om?

Signature 

ACSP 10.10 - ACSP 10.9 - ACA 10.8 Mac Management - ACSP 10.8 -  ACSP 10.7 - ACSA 10.6

Profile

Posted: 01 March 2013 12:11 PM   [ # 17 ]
Sr. Member
RankRankRankRank
Total Posts:  147
Joined  2013-01-28

Ne, nema nikakve veze sa Mac OS X-om… Radio sam dva sajta u Joomla-i (na mom racunaru) i bilo je problema kada sam sa Windows-a hteo da prebacim te sajtove na hosting server, pa sam bukvalno na samom serveru sve radio iz pocetka (islo je brzo jer sam vec znao sta i kako jer sam te sajtove vec napravio na mom racunaru). Receno mi je da je problem i do WAMP-a i do Joomla-e i da je najbolja varijanta da se sajt pravi na samom serveru (kada se radi u Joomla-i) i tako sam i uradio i tamo napravio sve ‘od nule’, pa i samu bazu i tamo stavio sifru.

E sad treba da radim malo ozbiljniji sajt, ali ovoga puta (nakon intenzivne obuke u Web Developmnet-u za ovih par meseci) ne koristim gotove CMS-ove (Joomla, WordPress) vec sve kodiram sam u HTML-u, CSS-u, JavaScript-u, PHP-u i MySQL-u. Radicu ceo sajt na mom racunaru, ali mislim da ovog puta ne bi trebalo da bude problema (kao sa Joomla-om) da se gotov sajt prebaci sa mog racunara na hosting server.

Zato pitam kada da postavljam sifru za MySQL, odnosno bazu vezanu za sajt…

Eto, nadam se da sam malo pojasnio.

Inace sam Diplomirani inzenjer informatike, ali nakon studija sam se nekoliko godina bavio nekim stvarima nevezanim za informatiku, pa se sad vracam svom zanimanju… 😊

Hvala!

Profile

< 1 2
2 of 2