Pa ako koristiš safari, chrome, mail i itunes, naravno da je bespotreban. A vortex ti je lepo objasnio čemu služi na njegovom kompu… Verujem da većini ljudi ovde služi za istu namenu, ali može da služi i developerima gde mogu da prate određenu aplikaciju i njene konekcije. Definitivno je korisna stvar, a da je program bespotreban i da ga ljudi ne koriste po svetu, verovatno bi koštao mnogo manje, ili uopšte ne bi ni postojao, a ne 30dolara. Ja konkretno imam i narodne aplikacije, a i plaćene, koje sam lako sortirao. One aplikacije od kojih zarađujem novac, kupujem. One koje koristim za neke kućne gluposti, a koštaju boga oca, naranvo neću da platim. Takvim aplikacijama ne želim da dam pristup netu, a da se ne bi diskonektovao ručno svaki put kad mi aplikacija zatreba, imam littlesnitch, i lepo blokiram aplikaciju jednom zauvek… Dalje, Little snitch te pita samo prvi put kad pokreneš određenu aplikaciju. Ako ga pravilno koristiš, više nećeš ni primetiti da je tu, a ako te takav app smara stalno, onda ga ili obriši, ili nauč da ga koristiš pametnije.