ZNA LI NEKO,POMOC za bag 4s ios 6.1
Posted: 08 May 2013 12:09 AM
Newbie
Rank
Total Posts:  20
Joined  2010-08-19

imam problem sa 4s jealbreak ios 6.1 camera crash i ponekad muzika ili nesto drugo nekad mi se i restartuje apple logo se pojavljuje , nosio sam u servis i resili su mi problem, ne znam kako uglavnom sve je ostalo slike poruke muzika aplikacije i ponovo sam morao da podesavam setings poput first name, sms sugestion i ostalih default podesavanja , ima veze sa cydiom pa je telefon bagovao, posle servisa radio je odlicno bez problema, uglavnom appcake vise nije radio (nije hteo da skinutu aplikaciju instalira) pa sam ponovo instalirao appcake koji je pokrenuo instalaciju appsynca i posle restarta sprin borda, vratio mi je automatski i auxo i unfold aplikacije koje su bile izbrisane posle servisa,  sve je pocelo opet isto da baguje… zna li neko sta se desava iako je appcake izbrisan i dalje mi se to desava   :(  molim ljude za pomoc koji znaju

Profile

Posted: 08 May 2013 05:36 PM   [ # 1 ]
Jr. Member
RankRank
Total Posts:  47
Joined  2010-04-19

Zeza te neka od aplikacija koju si instalirao preko cydia-e. Probaj da deinstaliraj jednu po jednu pa ces vdeti o lojoj se radi.

poz.i

Signature 

iPhone 5s

Profile

Posted: 10 May 2013 12:20 AM   [ # 2 ]
Newbie
Rank
Total Posts:  20
Joined  2010-08-19

hvala na savetu izbrisao sam ceo jedan sours za sada je sve u ok jedino sto sam izgubio app sync 6 pa sad nemam mogucnost instalacije app, sacekacu da vidim koji dan po cu probati ponovo isti…poz

Profile

‹‹ MOVED: [App] Belgrade NightLife      iOS 7 ››