nenadnikolic wrote:
Znam da mora da se otkljuca nego me je strah da cu stalno imati neke probleme sa radom na nasoj mrezi ili sta vec..A nemam vremena da se bavim tim stvarima.U tome je stvar, nista drugo.Kakva su tvoja iskustva sa koriscenjem..?
Meni je prijatelj doneo iz USA 3 komada - za mene, mog Oca i Kuma..Otkljuchao sam sva tri prema uputstvima sa raznoraznih internet foruma i nijedan od ta tri nema nikakvih problema…Sva tri su na zadnjem firware-u…Takodje sam otkljuchao josh par komada ostalim prijateljima i poznanicima…To je shto se tiche softverskog otkljuchavanja..Shto se tiche chip kartica - hardverskog otkljuchavanja, tu nemam nikakva iskustva, znam samo ono shto sam prochitao na mrezi…Jedan prijatelj doneo mi je skoro jedan telefon sa chip karticom, potpuno blokiran..Resetovao sam ga, izvadio chip, odlepio SIM sa iste, vratio SIM u telefon i otkljuchao telefon softverski bez problema…
Znachi, moze da se desi da telefon blokira posle nepravilnog otkljuchavanja..Ali mnogo cheshce se deshava da blokira zbog nepravilne upotrebe ili instaliranja gomile neproverinih programa..To je neko iskustvo korisnika sa interneta…
Shto se tiche vremena za otkljuchavnje, za zadnji firmware - 1.1.4 - treba ti oko 10 minuta i gotov posao…Niko ne treba da placa otkljuchavanje jer je isto jednostavno i prosto ko pasulj…Evo pa pogledaj malo ovde, naci cesh sve informacije i program(e) koji ti trebaju:
http://www.modmyifone.com/cmps_index.php
Post edited by: SERBIAN, at: 2008/05/12 20:48